Mikä tunnelmaa tihkuva pyykkipiste! Kodinhoitotila yhdistyy tässä kodissa kookkaaseen kylpyhuoneeseen. Pyykkikonee piileksii kalusteoven takana. 

Sopu sijaa antaa! Kun asiakkaamme remontoivat vanhaa omakotitaloa kodikseen, pyykkihuollolle järjestyi sopivasti tilaa kylpyhuoneen yhteydestä. Tummanharmaat kalusterungot ja -ovet ovat omaa tuotantoamme. Valmistimme ne kestävästä korkeapainelaminaatista, kuten myös kodin wc-kalustuksen. Yhteistä näille tiloille on materiaalivalinnan lisäksi myös tummanpuhuva tyyli.

Kodinhoitopisteen vedinvalintaa saneli asukkaiden valitsema seinä- ja kattorimoitus. Täydellinen vaihtoehto löytyi Helatukun listamallisesta Tao-vetimestä, joka on lakattua pähkinää. Mallikappaletta pääset ihastelemaan myymälässämme, josta löydät myös joukon muita puuvedinmalleja.

Pyykkikonetta ei tässä tunnelmallisessa kylpytilassa tarvitse katsella jatkuvasti, sillä se on integroitavaa mallia. Vain sokkelitila antaa vihjettä sijainnista. Kalusteovien takaa löytyvät myös pyykkikorit.

Tumma komposiittiallas on Intran Nemo-malli, joka on sopivan kookas kodinhoitopisteen tarpeisiin. Myös ehjää tasopintaa riittää mukavasti esimerkiksi pyykkien lajitteluun. Eläväpintainen laminaattitaso on varastovalikoimaamme ja nimeltään Tumma laavakivi.

Tämän kodin kalustesuunnitelmista vastasi Mika.

Aina ei ole tilaa erilliselle kodinhoitohuoneelle. Tähän kotiin ratkaisu löytyi tilavasta kylpyhuoneesta, josta osa muuttui remontin yhteydessä käteväksi pyykkipisteeksi.