Kompaktin kokoisen läpikulkutilan kalustaminen ei aina ole ihan yksinkertaista. Hyvällä suunnittelulla syntyy silti paras mahdollinen lopputulos. Asiakasperheemme kodinhoitotila palvelee nyt monessa eri roolissa.

Juulian ja Emilin perheen kodinhoitotilasta on kulku sekä eteiseen, kylpy- ja saunatiloihin että makuuhuoneeseen. Kolme oviaukkoa teki tilasta haastavan mutta ei mahdottoman kalustettavan. Järkevän suunnittelun ansiosta kahdelle seinälle asettuva kokonaisuus palvelee nyt sekä pyykkihuollon tarpeita että toimittaa saunaeteisen virkaa. Lisäksi sillä on vielä roolinsa kodin kierrätys- ja siivouspisteenä.

Ainoalle ehjälle seinälle asettuu varsinainen kodinhoitopiste pyykkikoneineen. Vesipisteelle asiakkaat valitsivat Blancon mustan altaan, joka on valmistettu Silgranit-komposiitista. Työtaso on laminaattia, ja kyseinen kuosi kantaa nimeä Vaalea sementti. Sitä voit kysellä meiltä myös nopeaan tarpeeseen, sillä kyseessä on yksi oman tuotantomme varastotuotteista.

Saunan ja makuuhuoneen ovien välille asettui korkea pyykkikaappi. Sen jatkeeksi toteutimme kiinteän, 60 cm syvän säilytyspenkin, jonka kaksi vetolaatikkoa tarjoavat säilytystilaa pyyheliinoille. Kaluste toimii tarpeen mukaan joko laskutilana tai vaikka pukuhuoneen penkkinä saunahetkien yhteydessä.

Juulia kertoo Instagram-tilillään @saaristonkuoressa, ettei nelihenkisen perheen ensimmäiselle kodinhoitotilalle asetettu juurikaan muita vaatimuksia kuin vaalea sävymaailma sekä tehokas tilankäyttö. Kokonaisuudesta tuli silti varsin kiva ja toimiva.

Tutustu myös tämän kodin keittiöön, wc-kalustukseen sekä lastenhuoneiden kaapistoratkaisuihin! Kaikkien suunnittelusta vastasi Mika yhdessä asiakasperheen kanssa.

Kun tilassa on monta oviaukkoa, kalusteiden sijoittelu aiheuttaa usein haasteita. Hyvällä suunnittelulla vaalea kodinhoitotilan kalustus syntyi monitoimitilaan.