Jotain uutta, jotain vanhaa ja paljon sinistä! Viehättävä wc-kalustus syntyi modernin allaslaatikoston ja lapsuudenkodin muistojen yhdistelmänä.

Asiakasperheemme rivitalokoti on saanut tila kerrallaan uuden ilmeen Marian suunnitteluavulla. Vuonna 2020 remonttivuorossa oli WC, jonne valmistimme allaskalusteen mittojen mukaan. Laatikoston etusarjoissa käytimme tummansinistä Fino-ovimateriaalia. Sininen sävymaailma toistuu harkitusti myös tilan muilla pinnoilla kattoa myöten.

Kiinnostava sisustus syntyy usein vanhaa ja uutta yhdistellen. Modernissa allaskalusteessa on ripaus nostalgiaa, sillä vetiminä hyödynnettiin 70-luvun nupit, jotka ovat peräisin perheen äidin lapsuudenkodista. Seinällä katseet kiinnittyvät puolison tädin maalaamaan tauluun, jonka sävyt sopivat hienosti tilan tunnelmaan. Sininen hyllykkö puolestaan tarjoaa paikan tärkeille muistoille.

Helatukun valumarmorinen malja-allas on nimeltään Octavia. Samaa reunoiltaan pyöristettyä allasmallia on nykyään saatavilla myös mattamustana. Laminaattitason valmistimme mittojen mukaan Carlo Casagranden vaaleasävyisellä kuosilla. Myös allaskalusteen kantikkaat jalat ovat valikoimistamme.

WC ei ole tämän kodin ainoa väriläiskä, vaan iloista ilmettä löytyy muistakin tiloista. Viimeisimpänä remontoituun eteiseen tuo auringonpaistetta oman tuotantomme keltainen kaapistoratkaisu.

Fino Feel -ovilla toteuttamamme tummansininen allaslaatikosto sai 70-luvun nuppivetimet asukkaan lapsuudenkodista.