Valkoista, vaaleaa puukuosia ja vetimetön ilme. Tällä yhdistelmällä syntyi ajaton, skandityyliin sopiva keittiökokonaisuus.

Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä, ja monet kumppanuutemme ovat jatkuneet pitkään. Hirvensalon Talonrakennuksen tyylikkäissä kohteissa tulevat asukkaat saavat tehdä rakennusvaiheessa toivomiaan räätälöintejä kalustesuunnitelmiin. Siksi saman rivitaloyhtiön asunnoissa naapuruksilla voi olla keskenään täysin erilaiset keittiökokonaisuudet.

Tämän asunnon kohtuuhintainen kokonaisuus syntyi tyylistä tinkimättä. Kaapistoseinällä valkoiset komerot kehystävät syvennettyä vesipistettä. Vetimetön ilme luotiin yhdistämällä vedinurallisia Integra-ovia sekä ja ponnahdusmekanismilla varustettuja Sofia-ovia. Syvennyksen puukuosiset kalusteovet ja viimeistelylevyt ovat omaa tuotantomme. Valmistimme ne Turussa Nagano Oak -nimisestä kalustelevystä. Musta hana ja komposiittiallas tuovat yhdessä integroitujen kodinkoneiden kanssa särmää vaaleasävyiseen kokonaisuuteen.

Pitkän niemekkeen ääressä on tilaa levittäytyä sekä kokkaamaan että ruokailemaan. Olohuoneen puolelta osa varattiin säilytykseen, mutta tilaa jäi mukavasti myös baarituoleille. Istuinsyvennyksen verhoilimme samalla tammikuosilla kuin vesipisteen ympäristön.

Keittiön valkoiset laminaattitasot ovat Ecolamin mallistosta ja paksuudeltaan vain 20 mm. Löydät valikoimistamme myös näitä paljon kysyttyjä ohuempia laminaatteja!

Tämän kohteen kalustesuunnittelmista vastasi Maria.

Keittiön allassyvennyksessä on Unique Homen oman tuotannon valmistamat kalusteovet ja viimeistelylevyt sävyssä Nagano Oak.