Valmiina vastaanottamaan vieraita! Edustavaan eteiseen kelpaa myös kotiväen astella sisään. Vaaleasävyinen kokonaisuus on paitsi ajaton, myös toimiva kumppani hirsitalon puupinnoille.

Kutsuvasti kalustettu eteinen ei ole pelkästään kaunis katsella. Se on suunniteltu myös toiminnoiltaan sellaiseksi, että järjestystä on mahdollisimman helppo pitää yllä, ja laskutilaakin löytyy.

Hirsitalossa puupinnat ovat näkyvässä roolissa. Niiden rinnalla toimii simppeli kalustus, joka ei varasta liikaa huomiota. Koska näkymä keittiöön avautuu suoraan eteisestä, tilat kalustettiin toisiinsa sopivalla tyylillä. Asukkaiden tottumukset ja tarpeet huomioimme huolella jo ideontivaiheessa. Näin syntyi arjen sujuvuuden kannalta paras mahdollinen lopputulos.

Eteiseen Piia suunnitteli asukkaiden kanssa kokonaisuuden, jossa yhdistyvät korkea komero-osa sekä kiinteä säilytyspenkki. Valkoisissa mdf-kalusteovissa on mallina Aaria, ja runkojen sivut verhoilimme ovisävyyn maalatuilla kalustelevyillä. Ligo-vedinnupit ovat ruostumatonta terästä. Yläovet jätettiin ilman vetimiä, sillä niihin asennettiin ponnahdusmekanismit.

Kiintokalusteen osaksi toteuttamamme penkki tuo toiminnallisuutta eteiseen. Vetolaatikoissa mahtuu säilyttämään esimerkiksi kenkiä. Harmaalle Fenix-laminaattitasolle puolestaan voi laskea kauppakassit käsistään tai sille voi istahtaa pukemaan lenkkarit jalkaan. Mittavapaa valmistuksemme tarjoaa mahdollisuuden räätälöidä vastaavat kokonaisuudet juuri omaan kotiisi sopiviksi.

Peili ei ole eteisessä pahitteeksi. Omista tarpeista riippuu, minkä kokoinen ja mallinen sen kannattaa olla. Tämän eteisen pyöreä peili on asiakkaan itse hankkima, mutta myös meidän valikoimistamme löytyy monenlaisia malleja valoilla tai ilman.

Vastasimme tässä hirsitalossa myös kalusteiden asennustöistä. Mikko sai asukkailta runsaasti kiitosta tarkkuudestaan ja ratkaisukeskeisyydestään.

Eteinen antaa ensivaikutelman kodista. Järkevästi kalustettuna se on heppo pitää ojennuksessa. Tässä kodissa eteiskaapistot jatkavat keittiön tyyliä.