Ei ruuhkaa peilin edessä! Kahden aikuisen taloudessa kumpikin asukas sai oman wc-tilansa. Tämä kuuluu talon isännälle.

Hirsitalokodin kiintokalusteiden suunnittelu Piian kanssa alkoi rakennusprojektin varhaisessa vaiheessa. Yhdessä haettiin sopiva linja, jota toistettiin eri tilojen kaapistoratkaisuissa. Lopputuloksena on harkittu ja harmoninen kokonaisuus.

Isännän wc sijaitsee kylpytilojen yhteydessä. Vähäeleisen allaskalusteen mitoitimme seinästä seinään, ja asensimme siihen valkoiset Integra-ovet jyrsityillä vedinurilla. Vetolaatikot maksimoivat tilankäyttöä. Tasomateriaaliksi valikoitui Hi-Macs, joka on yksi niin kutsutuista Solid Surface -vaihtoehdoistamme. Lämpömuovattava, akryylipohjainen komposiitti on kestävää, ja siitä on mahdollista valmistaa saumattomia kokonaisuuksia. Tähän tilaan yhteistyökumppanimme Tervastaso työsti räätälöidyn tasoaltaan Nebula-nimisestä, vaaleasävyisestä Hi-Macs-kuosista. Löydät sitä myös myös myymälämme mallikalustuksesta.

Siinä missä emännän wc-tilaan asennettiin allaslaatikoston lisäksi peilikaappi, isännän valinta oli pyöreä Halo-valopeili, jonka halkaisija on 90 cm. Muatoan peilit ovat suomalaista työtä, aivan kuten Unique Home -kalusteetkin. Mikäli vakiomallit eivät vastaa tarpeeseesi, voit tilata oman peilisi yhtä hyvin kustoimoituna.

Tämän hirsitalon kalusteasennustöistä vastasi Mikko. Tutustu myös kodin keittiöön ja eteiskalustukseen!

Allastaso on toteutettu saumattomasti HI-Macs -komposiitista. Vaaleasävyinen kuosi on nimeltään Nebula.