Erillinen vaatehuone kuuluu monen rakentajan ja remontoijan asumisunelmaan. Olipa tilaa käytettävissä paljon tai vähän, omia tarpeita vastaavalla ratkaisulla saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn irti. Valmistamme pukeutumistilan kalusteet ja vaatekaapit kotisi kokoisesti.

Rakennusliikekohteissamme tulevilla asukkailla on usein vapaus tehdä haluamiaan muutoksia kalustesuunnitelmiin, mikäli he ovat projektissa mukana alkumetreiltä asti. Tämä koti sai naapuriasunnoista poiketen erillisen vaatehuoneen, mikä tarkoitti pieniä muutoksia alkuperäiseen pohjaratkaisuun.

Liukuovikumppanimme Mirror Linen valmistamien tilanjako-ovien takaa löytyy nyt koko seinämitan hyödyntävä säilytysratkaisu, jonka valmistimme mittojen mukaan tammenvärisestä kalustelevystä. Oman tuotantomme runkoihin ja oviin voit valita monia muitakin puukuoseja ja värejä.

Kalustekokonaisuus kannattaa aina suunnitella ja varustaa omia tarpeita kuunnellen. Paljonko omistat mitäkin? Haluatko säilyttää suurimman osan vaatteistasi ripustettuina vai harrastatko enemmän viikkausta? Onnistunut kalustekokonaisuus tarjoaa sopivan määrän rekkitilaa sekä lisäksi esimerkiksi hyllyjä, vetolaatikoita tai ulosvedettäviä koreja. Arjessa auttaa, kun löydät helposti suosikkiasusi osaset. Harvemmin käytettävät vaatteet puolestaan on ehkä hyvä säilyttää piilossa pois pölyä keräämästä.

Tämän kohteen avo- ja piilosäilytystä yhdistelevä kokonaisuus syntyi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kalustesuunnittelusta vastasi Maria.

Kalusterungot voivat Unique Homen valmistamina olla monen värisiä. Vakiovalikoimassamme on ainakin tusinan verran levyvärejä, esimerkiksi muutamaa eri tammikuosia. Oma tuotantomme valmistaa kalusterunkoja sekä vakio- että erikoismitoilla.