Tikkurilan Ajopuu (V484) on yksi suomalaisten suosikeista seinämaalisävynä. Ihmekös tuo, sillä pehmeä beige sopii monenlaiseen sisustukseen. Ajopuu on nykyään myös maalattujen kalusteoviemme vakioväreistä. 

Hankalan kokoinen wc oli alunperin syy siihen, että Juulia ja Emil katsoivat parhaaksi kääntyä sellaisen kalustetoimittajan puoleen, joka tarjoaa mittavapaita ratkaisuja. He halusivat hyödyntää kapean 2 m²:n tilan mahdollisimman tehokkasti, eikä se olisi ollut vakiomitoilla mahdollista. Oviaukon vuoksi allaskalusteelle jäi käytettäväksi syvyyttä ainoastaan 30 cm. Koska valmistamme kalusteita myös erikoismitoilla, meillä oli mahdollisuus tarttua haasteeseen. Lopulta koko kodin kalusteet tilattiin Mikan suunnitteluavulla Unique Homesta.

Allaslaatikoston ja -tason mitoitimme seinästä seinään. Ovimallina kalusteessa on sama Aaria kuin kodin lastenhuoneissa, mutta wc:ssä sävyksi valikoitui beige Ajopuu. Asukkaat kiittelevät Mikaa ehdotuksesta sijoittaa hana vasempaan sivuun. Näin itse allas oli mahdollista toteuttaa hieman syvempänä, sillä normaalilla paikallaan hana olisi haukannut tilasta useamman sentimetrin. Yhtenäinen allastaso on HI-MACS -komposiittia ja väriltään Alpine White.

Juulian rakennus- ja sisustusaiheisen tilin löydät Instagramista nimellä @saaristonkuoressa

Mittojen mukaan valmistettu wc-kalustus valkoisella komposiittitasolla ja Ajopuun sävyisillä mdf-ovilla.