Skip to main content

Tuotteet

Kalusterungot ja -ovet

Unique Home tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia kalusteovia ja -runkoja. Myymälästämme löydät sekä oman tehtaamme valmistamat tuotteet että laajan tilausvalikoimamme.

Työtasot

Arvokasta kiveä, kestävää ja hygieenistä komposiittia, huolettoman huoltovapaata laminaattia vai aitoa massiivipuuta? Valikoimastamme löytyy vastaus kaikenlaisiin tasotarpeisiin.

Vetimet

Vetimet vai vetimettömyys? Pieneltä tuntuvalla valinnalla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisuuteen. Joskus pelkkä vetimien vaihtaminen riittää päivittämään vanhan kalustuksesi ilmeen.

Keittiö- ja wc-hanat

Valitse Unique Homen laajasta hanavalikoimasta omat suosikkisi joko puhtaasti ominaisuuksien tai tyyliisi sopivan värin ja designin perusteella. Vaihtoehdot eivät kesken lopu.

Liukuovet

Meiltä tilaat kotimaiset, millilleen mitoitetut tilanjako- ja liukuovet. Tarjolla on kymmeniä lasi-, peili- ja levysävyjä, joiden mallit löydät myymälästämme.

Keittiö- ja wc-altaat

Löydä myymälästämme suosikkisi kodin kaikille vesipisteille! Edustamme monen eri valmistajan laadukkaita keittiö- ja wc-altaita. Tarjolla on sekä vakiomalleja että mittojen mukaan räätälöityjä allastasoja.

Kodinkoneet

Keittiö ja kodinhoitotilat kaipaavat toimiakseen myös kodinkoneita. Kun tilaat sekä kalusteet että laitteet Unique Homesta, sinun ei tarvitse huolehtia oikeista mitoituksista.

Mekanismit ja muut tuotteet

Laadukkaat varusteet ja mekanismit viimeistelevät Unique Home -kalustuksesi. Ne myös järkevöittävät tilankäyttöä ja tekevät arjen toiminnoista sujuvampia.