Skip to main content

OVET JA KALUSTERUNGOT

Koko kodin kalusteet yhdestä osoitteesta! Toteutamme keittiöiden lisäksi wc-kalusteet, kodinhoitohuoneen kaapistot sekä esimerkiksi vaatesäilytysratkaisut. Oman tuotantomme ansiosta tarjoamme vakiomittaisten kalusteiden rinnalla kaapistoja myös erikoismitoilla.

Keittiökalusteet

Luulitko, että mittatilaus on aina synonyymi kalliille? Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tilausovia sekä standardi- että erikoismitoilla.

Myymälästämme löydät satoja ovimalleja joka makuun ja jokaiselle lompakolle. Valittavanasi on koko materiaalien kirjo puuviilusta lasiin ja mdf:stä laminaattiin. Suunnittelutapaamisessa kalustemyyjämme osaa alkukartoituksen perusteella suositella sopivimmat vaihtoehdot huomioiden kohteesi, budjettisi, makusi ja käyttötottumuksesi. Erilaisten pintojen välillä on eroja esimerkiksi kulutuskestävyydessä, joten kysele rohkeasti materiaalien ominaisuuksista! Osaamme kertoa, mikä on huoleton valinta lapsiperheelle tai mitä sormenjälkikammoisen kannattaa ottaa huomioon ennen päätöksentekoa.

Maalattuihin kalusteoviimme voit pyytää minkä tahansa sävyn yleisimmistä sisämaalikartastoista. Valitse vaikka sama Tikkurilan väri seiniin ja kaapistoihin! Tällä idealla uudistimme hiljattain myymälässä kalustesuunnittelijoidemme työpisteet. Tervetuloa tutustumaan!

Saranaovien lisäksi toimitamme myös toiveesi mukaiset ja kotisi kokoiset liukuovet komeroihin tai tilanjakotarkoitukseen. Ne säästävät tilaa ahtaissa paikoissa ja sopivat vaatekaapistojen lisäksi käytettäväksi myös vaikkapa keittiösaarekkeessa. Mallitoteutuksia löydät myymälästämme.

Kaikki kalusterunkomme ovat kotimaista tuotantoa. Yli puolet niistä valmistamme itse Orikedon tehtaassamme. Vakiovärejä on kymmenkunta, mutta tilauksesta teemme esimerkiksi korkeapainelaminaattipintaisia runkoja ja yhtä lailla kalusteovia Formican sadoista sävyvaihtoehdoista. Vaihtoehdot eivät siis heti kesken lopu. Kasaamme keittiökalusteiden rungot Orikedolla puolestasi asennusvalmiiksi. Meiltä noudat siis kalusteesi asennusvalmiina. Tarjoamme toki myös kuljetus- ja asennuspalvelua.

Wc- ja kodinhoitotilojen kalusteet

Keittiöiden lisäksi kalustamme mittavapaasti myös kodinhoito-, wc- ja kylpytilat. Tarjoamme niihin sekä standardikokoisia allaskalusteita että koko käytettävissä olevan tilan hyödyntäviä mittatilauskaapistoja. Pienestäkin tilasta on mahdollista ottaa maksimaalinen hyöty irti.

Peilikaappia, vetolaatikoita, korkeaa komeroa? Otamme suunnittelussa huomioon yksilölliset säilytystarpeesi ja luomme käytettävissä olevan tilan puitteissa toimivan kokonaisuuden. Valikoimistamme löydät myös valopeilit, led-tuotteet, altaat ja hanat täydentämään wc-kalustustasi. Kodinhoitohuoneessa huomioimme esimerkiksi pyykkikorit ja siivouskaapin osana toimivaa kokonaisuutta.

Keittiön puolelta tutuista materiaaleista moni sopii käytettäväksi yhtä lailla muualla kodissa. Varsinaisissa kosteissa tiloissa on kuitenkin omat vaatimuksensa kalusteille. Myyjämme osaavat kertoa tarpeeseesi sopivista vaihtoehdoista. Koska tavoitteenamme on luoda pitkäikäisiä kalusteratkaisuja, pidämme tärkeänä sitä, että pääset tunnustelemaan ja vertailemaan pintoja ennen kuin teet päätöksiä. Mallitoteutuksia ja -materiaaleja löydät siksi runsain mitoin myymälästämme.

Wc- ja kylpytilojen kalusterungot valmistamme omassa tuotannossamme Turussa. Samalla kokoamme ne puolestasi asennusvalmiiksi. Voit myös tilata meiltä Unique Home -kalusteillesi asennuksen.