Skip to main content

OVET JA KALUSTERUNGOT

Koko kodin kalusteet yhdestä osoitteesta! Toteutamme keittiöiden lisäksi wc-kalusteet, kodinhoitohuoneen kaapistot sekä esimerkiksi vaatesäilytysratkaisut. Oman tuotantomme ansiosta tarjoamme vakiomittaisten kalusteiden rinnalla kaapistoja myös erikoismitoilla.

Kalusterungot ja ovet keittiöön sekä vakio- että erikoismitoilla

Luulitko, että mittatilaus on aina synonyymi kalliille? Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme tilausvalikoimaa sekä standardi- että erikoismitoilla.

Myymälästämme löydät satoja ovimalleja joka makuun ja jokaiselle lompakolle. Valittavanasi on koko materiaalien kirjo puuviilusta lasiin ja mdf:stä laminaattiin. Suunnittelutapaamisessa kalustemyyjämme osaa alkukartoituksen perusteella suositella sopivimmat vaihtoehdot huomioiden kohteesi, budjettisi, makusi ja käyttötottumuksesi. Erilaisten pintojen välillä on eroja esimerkiksi kulutuskestävyydessä, joten kysele rohkeasti materiaalien ominaisuuksista! Osaamme kertoa, mikä on huoleton valinta lapsiperheen keittiöön tai mitä sormenjälkikammoisen kannattaa ottaa huomioon ennen päätöksentekoa.

Mikäli mielessäsi on jokin aivan tietty sävy, tarjoamme maalattuihin mdf-oviin vakiovärien lisäksi myös sävytyspalvelua. Valitse vaikka sama Tikkurila Symphony -kartaston värikoodi seiniin ja keittiön kaapistoihin!

Kaikki kalusterunkomme ovat kotimaista tuotantoa. Suurimman osan niistä työstämme CNC-laitteistomme avulla alusta loppuun Turun Orikedolla. Oman tuotantomme sävyvalikoima uudistui maaliskuussa 2023. Valittavanasi on tusinan verran vakiovärejä, mutta tilauksesta valmistamme esimerkiksi korkeapainelaminaattipintaisia runkoja ja yhtä lailla kalusteovia Formican sadoista sävyvaihtoehdoista. Vaihtoehdot eivät siis heti kesken lopu. Valmistamme myös aamiaiskaappien rungot monilla eri väreillä, materiaaleilla ja mitoilla.

Kokoamme keittiökalusteiden rungot Orikedolla puolestasi asennusvalmiiksi. Meiltä noudat siis kalusteesi asennusvalmiina. Tarjoamme toki myös kuljetus- ja asennuspalvelua.

Eikö aika tunnu koskaan oikealta keittiöremontille? Voit tehdä unelmistasi totta myös Unique Home -rahoituksella ja maksaa kalusteesi sekä asennustyön sinulle sopivissa kuukausierissä.

WC- ja kodinhoitotilojen kalusteet mittavapaasti

Keittiöiden lisäksi kalustamme mittavapaasti myös kodinhoito-, wc- ja kylpytilat. Tarjoamme niihin sekä standardikokoisia allaskalusteita että koko käytettävissä olevan tilan hyödyntäviä mittatilauskaapistoja. Pienestäkin tilasta on mahdollista ottaa maksimaalinen hyöty irti.

Peilikaappia, vetolaatikoita, korkeaa komeroa? Huomioimme suunnittelussa yksilölliset säilytystarpeesi ja luomme käytettävissä olevan tilan puitteissa toimivan kokonaisuuden. Valikoimistamme löydät myös valopeilit, led-tuotteet, altaat ja hanat täydentämään wc-kalustustasi.

Läheskään kaikissa kodeissa ei ole erillistä kodinhoitotilaa, ja vaikka olisikin, moni haluaa nykyään piilottaa pyykkikoneen ja kuivausrummun. Ylisyvillä kalusterungoillamme tämä onnistuu helposti, mikäli vain tilan muut mitat antavat myöten. Integroitavat pyykkikoneet naamioituvat kalustepeitteisesti osaksi kokonaisuutta, kun taas vapaasti sijoitettavat konemallit on mahdollista piilottaa sarana- tai liukuoven taakse. Kodinhoitotilan suunnittelussa huomioimme tietenkin myös pyykkikorit ja siivouskaapin osana toimivaa kokonaisuutta.

Keittiön puolelta tutuista materiaaleista moni sopii käytettäväksi yhtä lailla muualla kodissa. Varsinaisissa kosteissa tiloissa on kuitenkin omat vaatimuksensa kalusteille. Myyjämme osaavat kertoa tarpeeseesi parhaiten sopivista vaihtoehdoista. Mikään puupohjainen materiaali ei kestä jatkuvaa kastumista, mutta esimerkiksi kalvopinnoitteet parantavat jonkin verran kosteudensietokykyä. Tämä on syytä ottaa huomioon esimerkiksi lapsiperheissä, joissa kalusteet altistuvat helposti vesiroiskeille.

Koska tavoitteenamme on aina luoda pitkäikäisiä kalusteratkaisuja, pidämme tärkeänä sitä, että pääset tunnustelemaan ja vertailemaan pintoja ennen kuin teet päätöksiä. Näin varmistut siitä, että olet tekemässä oikeita valintoja. Mallitoteutuksia ja -materiaaleja löydät aina runsain mitoin myymälästämme.

Wc- ja kylpytilojen kalusterungot valmistamme omassa tuotannossamme Turussa. Samalla kokoamme ne puolestasi asennusvalmiiksi. Muista myös oma asennuspalvelumme!

Kotimaiset eteiskaapistot ja toimiva vaatesäilytys

Hei hei hyödytön hukkatila! Toimiva säilytysratkaisu pelastaa eteisen takki- ja kenkäkaaokselta, maksimoi käytettävissä olevan säilytystilan makuuhuoneessa tai hyödyntää vaatehuoneen niukat neliöt optimaalisesti. Suunnittelemme kokonaisuuden aina kanssasi ja varustelemme sen yksilölliset tarpeesi huomioiden. Siinä missä joku haluaa ripustaa kaikki mahdolliset vaatteensa, toinen suosii viikkausta. Siksi samanlainen ratkaisu ei palvele kaikkia.

Modernin puuntyöstölaitteistomme ja taitavien tuotantopuuseppiemme yhteistyönä valmistamme Orikedolla juuri kotisi kokoisia ja sinun näköisiäsi kalusteratkaisuja. Väkisin emme tietenkään myy erikoisratkaisuja, mikäli vakiomitat täyttävät sopivasti säilytysratkaisulle varatun tilan. Tavoittelemme aina asiakkaan kannalta järkevintä mahdollista lopputulosta, joka usein syntyy vakio- ja erikoismittoja yhdistelemällä. Näin hölmöä hukkatilaa ei jää, mutta et myöskään maksa turhasta.

Säilytysratkaisujemme kalusterunkoihin ja oviin voit valita samoja materiaaleja kuin keittiöön. Sisustuksesta on helppo luoda yhtenäinen, kun samat materiaalit tai sävyt toistuvat eri tilojen kalusteissa. Siksi valmistamme mittatilauksesta kotiisi myös esimerkiksi tv-tason, säilytyspenkin tai ruokailutilan vitriinikaapin – tai ehkä ne kaikki?

Saranaovien lisäksi toimitamme myös toiveesi mukaiset ja kotisi kokoiset liukuovet komeroihin tai tilanjakotarkoitukseen. Ne säästävät tilaa ahtaissa paikoissa ja sopivat vaatekaapistojen lisäksi käytettäväksi vaikkapa keittiösaarekkeessa. Mallitoteutuksia löydät myymälästämme.

Mille tahansa Unique Home -kokonaisuudelle voit tilata meiltä asennuspalvelun. Aivan erityisesti suosittelemme sitä kookkaisiin komeroihin, joiden käsittely saattaa olla hikistä puuhaa. Kun tilaat meiltä asennustyön, huolehdimme puolestasi myös kalusteiden kuljetuksesta ja sisäänkannosta.