Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Uutuus: Oman tuotantomme viiluovet ja -rungot

Unique Homen oman tuotannon öljytty tammiviiluovi on kollaasissa yhdistelty lasioveen, keraamiseen kivitasoon ja messinkiseen nuppivetimeen.

Oma kalustevalmistuksemme on vuosien kuluessa lisääntynyt jatkuvasti, ja yhä useampi kaapisto valmistuu alusta loppuun tuotantotiloissamme Turussa. CNC-laitteistomme ja taitavat käsiparit takaavat yhdessä sen, että meistä on monenlaisiin toteutuksiin. Nyt päätimme ottaa omiin käsiin myös viiluovien ja -runkojen valmistuksen. 

Kalustevalmistusta Turussa

Kuka väittää, etteivät suomalaiset uskalla kalustaa väreillä? Keväällä 2023 uudistimme vakiolevysävymme ja valitsimme puukuosien sekä hillittyjen vaihtoehtojen rinnalle niin sinistä, oranssia, keltaista kuin vihreää. Iloinen valikoimamme on herättänyt asiakkaissa ihastusta, joten tuotantotiimimme Turussa on päässyt valmistamaan monen värisiä kalusterunkoja ja -ovia. Kalusteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki, joten meiltä tilaat suomalaista työtä.

Oma valikoimamme valtteihin lukeutuu lyhyt toimitusaika, joten pääset kalustamaan tavallista nopeammin. Pidämme vakiolevysävyjä varastossa ja työstämme niistä itse mittojen mukaan kalusteovia ja -runkoja. Vaihtoehdot tunnistat myymälän ovitelineessä logotarroistamme. Lisäksi valmistamme kaapistoja Turussa Formican korkeapainelaminaateista, mutta tilaamme tällöin materiaalin erikseen tiettyä asiakasprojektia varten. Omaa valmistustamme täydentävät yhteistyökumppaniemme laajat tilausmallistot muun muassa maalattujen mdf-ovien sekä kalvopintaisten materiaalien osalta.

Näin värikäs on oman tuotantomme levysävyjen ja -kuosien valikoima! Tunnistat nopean toimituksen vaihtoehdot logotarrastamme.

Uutuutena viiluovet omasta tehtaastamme

Viiluovia on ollut kautta aikojen valikoimissamme kotimaisten yhteistyökumppaniemme valmistamina. Uutuutena voit tilata meiltä myös oman tuotantomme öljyttyjä tammiviiluovia ja -runkoja mittojen mukaan. Päätimme laajentaa oman tehtaamme tarjontaa, kun löysimme puupintojen käsittelyyn sopivat aineet. Vakuutuimme Rubion myrkyttömistä suojatuotteista ja arvasimme (oikein) niiden ihastuttavan myös asiakkaitamme.

VOC-vapaat Rubio Monocoat -öljyt on valmistettu luonnollisista ainesosista. Niillä tammiviilun sävytys ja samalla suojaus onnistuu puupinnan luonnollista kauneutta pilaamatta. Öljysävyjä on yhteensä nelisenkymmentä, joista valitsimme varastoväreiksemme omat suosikkimme. Tilauksesta saatavilla ovat tietenkin myös muut kauniit vaihtoehdot. Myymälästämme löydät malliovet muutamalla eri käsittelyllä sekä väriviuhkan kaikista Rubio-sävyistä. Kalusteovien lisäksi valmistamme tammiviilusta myös runkotuotteet sekä esimerkiksi ruokapöydän kannet. Kysy lisää myyntitiimiltämme ja tule myymäläämme tutustumaan mallisävyihin!

Unique Homen oman tehtaan tammiviiluovet käsittelemme Rubio Monoacoat -öljyillä. Voit valita mieleisesti sävyn lukuisista vaihtoehdoista.
Unique Home -tammiviiluovet valmistamme Turussa ja käsittelemme VOC-vapailla Rubio Monocoat-öljyillä. Sävytykseen on tarjolla kymmeniä vaihtoehtoja.

Oman tehtaan kalusteita esillä myymälässä

Tilava myymälämme Turun Orikedolla tarjoaa paljon ideoita eri tilojen kalustamiseen. Kevään 2024 aikana olemme uudistaneet jälleen monta mallikokonaisuutta, ja showroomillamme on esillä runsaasti myös omaa tuotantoamme. Meidät tunnetaan ensisijaisesti keittiöistä, mutta valmistamme yhtä lailla kodinhoitohuoneen kalusteita, wc-allaskaapistoja, eteiskomeroita sekä muiden tilojen säilytysratkaisuja. Nyt löydät myymälästämme runsaasti uutta inspiraatiota myös vaatehuoneen ja pukeutumistilan kalustamiseen. Rakensimme liukuoviryhmien perälle walk-in-closetin, johon asensimme eri budjettiin istuvia mallikokonaisuuksia. Räätälöity säilytysratkaisu ei automaattisesti tarkoita hurjaa hintalappua, vaan tarjoamme toimivaan vaatesäilytykseen monen hintaluokan tuotteita.

Vaatehuoneen mallikalustus on Unique Homen omaa tuotantoa ja toteutettu tammensävyisenä.
Volpaton mustar StiliPhos -moduulijärjestelmä tarjoaa luksusta vaatehuoneeseen. Tässä se on yhdistetty Unique Homen oman tuotannon tammensävyisiin levyosiin.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen

Palvelmme Turun Orikedolla arkisin klo 9-17, ja olet tervetullut tutustumaan tarjontaamme aina kun ovemme ovat avoinna. Suunnittelutapaamista varten suosittelemme kuitenkin varaamaan ajan etukäteen. Näin varmistut siitä, että pystymme palvelemaan sinua sopivalla hetkellä. Vapaita aikoja löydät varauskalenteristamme. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi kotisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Kalustesuunnittelun lisäksi tarjoamme nykyään apua myös kodin kokonaisvaltaisemman ilmeen ideointiin. Sisustussuunnittelussa palvelee Joakim, jonka kanssa asioit sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Unique Homen oman tuotannon levyväri Smoke Green on kollaasissa yhdistetty tilausvalikoimamme tuotteisiin.

Köksplanering och inredningsplanering även på svenska

Joakim erbjuder köksplanering och inredningsplanering även på svenska. Tjänsten skräddarsys helt och hållet för dig och dina behov. Då du behöver hjälp med fasta möbler och inredning kan du vara i direkt kontakt med Joakim eller boka tid i vår kalender.

Ta steget till ett unikt hem! ♡

Joakim erbjuder köksplanering och inredningsplanering även på svenska.