Skip to main content
Arkisto

Joulukauden poikkeavat aukioloajat

Kollaasi punaisen ja vihreän sävyillä. Unique Home -kalusteisiin on tarjolla materiaaleja kaikissa sateenkaaren sävyissä.

Vuoden tunnelmallisin aika on käsillä, ja tontut kurkkivat ikkunoista. Juhlakausi tuo muutamia poikkeuksia aukioloaikoihimme.

  • 6.12. rauhoitumme kukin tahoillamme viettämään itsenäisyyspäivää.
  • Henkilökuntamme saa tänä vuonna lahjaksi varaslähdön jouluun, joten ovemme pysyvät suljettuina pe 22.12.
  • Vietämme vapaalla myös joulunpyhät 26.-27.12. sekä uudenvuodenpäivän 1.1.2024.

Muina arkipäivinä palvelemme Orikedolla tuttuun tapaan klo 9-17.

Jouluinen materiaalikollaasi, jonka taustana toimii Unique Homen oman tuotannon Smoke Green -levyovi.

Käykö aika pitkäksi pyhinä? Tutustu syksyn aikana uudistuneisiin tuotesivuihimme, jotka antavat aiempaa paremman käsityksen laajaakin laajemmasta valikoimastamme. Toteutuksissa puolestaan pääset inspiroitumaan Unique Home -kalustuksista, joita meillä on ollut ilo käydä kuvaamassa asiakkaidemme kodeissa. Olemme lisänneet vuoden 2023 aikana monta uutta esittelyä niin keittiöistä kuin muiden tilojen kaapistoista.

Ajanvarauskalenterimme on auki myös niinä päivinä, kun me uniquehomelaiset olemme vapaalla. Sähköpostitse tai nettisivujemme lomakkeen kautta saapuneita yhteydenottoja käsittelemme arkipäivisin saapumisjärjestyksessä. Myyjiemme kalenterista voit kuitenkin selailla kätevästi vapaita suunnitteluaikoja ja varata suoraan sinulle sopivan tapaamisajan. Etukäteen sovitulla ajalla varmistat saavasi kiireetöntä palvelua saapuessasi myymäläämme. Ovistamme saa toki astua sisään myös ilman ajanvarausta.