Skip to main content
ajankohtaista

Kodikkaasti syksyyn kotimaisilla kalusteilla

Murretut sävyt luovat kodikkaan tunnelman kalustukseen, Yhdistelimme kuvan kollaasiin kuparia sekä oranssin sävyisiä Durat-mallipaloja. Nykyään on helppo soinnuttaa myös kalustuksen metalliosaat toisiinsa, sillä myös altaan heloja on saatavilla eri metalliväreissä. Kuvassa Intran kuparinen koripohjaventtiili.

Kuka nauttii tummenevista illoista ja sateen ropinasta? Syksy ei paljon synkistä, kun kotona on hyvä olla. Meidän kanssamme kalustat kaikenlaiset tilat viihtyisiksi ja toimiviksi. Käytännölliset ratkaisut tekevät aamulähdöistä sujuvampia, ja siistiin kotiin on aina kiva palata.

Sujuvampaa arkea toimivilla kalusteratkaisuilla

Kesärientojen jälkeen on taas kiva käpertyä kotiin. Vai onko? Arki laittaa tilojen toimivuuden testiin, ja epäkäytännölliset ratkaisut hidastavat muutenkin aikataulutettuja aamuja. Joko on aika päivittää keittiötä tai kodinhoitotilaa? Löydätkö eteisestä nopeasti etsimäsi, ja onko vaatesäilytys helppo pitää ojennuksessa?

Ainekset kaikkien tilojen kestäviin, kotimaisiin kaapistoratkaisuihin löydät meiltä Unique Homesta. Tarjoamme valtavasti mahdollisuuksia järkihintaiseen kalustamiseen. Osaava myyntitiimimme auttaa jalostamaan ajatuksesi toimivaksi kiintokalustukseksi ja opastaa sopivien materiaalien valinnassa. Voimme luvata, että vaihtoehdot eivät ihan heti lopu kesken, sillä pelkästään oman tuotantomme uudistuneesta valikoimasta löydät levyvärejä moneen makuun. Kalusteesi valmistuvat Turussa myymälämme seinän takana, eikä edes remonttityön perässä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Tarjoamme nimittäin kalusteillesi myös omaa asennuspalvelua.

Alby Blue on yksi oman tuotantomme vakiosävyistä. Valmistamme tällä sinisellä Turussa sekä kalusteovia että -runkoja. Sinisen sävyjä on tarjolla myös esimerkiksi kivitasoihin, Woodion puukomposiittialtaisiin sekä Durat-tasoihin.

Keittiö on kodin sydän

Jos remontti pyörii mielessä mutta inspiraatio tuntuu unohtuneen mökkilaiturille tai kesäfestareille, käy poimimassa ideoita aiemmista toteutuksistamme. Esittelemme portfoliossamme monenlaisia keittiökalustuksia, joita meillä on ollut ilo valmistaa asiakkaillemme ja käydä myöhemmin kuvaamassa lopullisessa ympäristössään. Tarjoamme sekä vakiokokoisia että mittavapaita vaihtoehtoja niin rakentajille kuin remontoijille. Tutustu esimerkiksi uudiskohteen keittiöön, jossa aamiaiskaapin ovia pidetään aina auki. Remonttikohteista esittelemme portfoliossa muun muassa greigesävyisen avokeittiön sekä vanhan talon vaatimuksin uusitun erilliskeittiön.

Greiget keittiökaapistot mustalla rimoituksella
Vanhan puutalon Unique Home -keittiössä on yhdistetty kahta eri puuvedinmallia sekä kahta maalattua mdf-ovisävyä.

Kylpyhuonekalusteet ja kodinhoitotilat kuntoon

Piilotetut toiminnot ovat yksi kalustamisen trendeistä sekä keittiössä että muissa tiloissa. Kodin ilme rauhoittuu, kun esimerkiksi pyykkikone ja kuivausrumpu sijoitetaan kalusteovien taakse. Tämä onnistuu kalusterungon syvyysmittaa kasvattamalla, mikäli se tilan puolesta on mahdollista.

Pyrimme aina löytämään asiakkaan kannalta järkevimmän mahdollisen ratkaisun kalustamiseen. Vakiomitoissa ei ole mitään vikaa, kun ne istuvat sopivasti käytettävissä olevaan tilaan. Aina näin ei kuitenkaan ole, ja silloin mittavapaasta valmistuksestamme on hyötyä. Tehokkaissa asuinneliöissä eteen saattaa tulla esimerkiksi sellainen tilanne, että kaikki standardikokoiset allaskalusteet ovat wc-tilaan liian suuria. Mittatilaustyöllä kalustamme järkevästi myös niukemmat neliöt. Portfoliossamme pääset tutustumaan esimerkiksi uudiskohteen kapean tilan allaskalustukseen.

Oven taakse piiloutuva pyykkitorni Unique Home -kodinhoitohuoneessa. Maalatuissa kalusteovissa on sävynä Savi.
Kapean wc-tilan allaskalusteessa hana sijoitettiin kekseliäästi toiseen reunaan. Tasona HI-MACS -komposiitti sävyssä Alpinen White.

Tehokasta tilankäyttöä mittatilauskaapistoilla

Niin kutsutut aamiaiskaappimekanismit auttavat kätkemään kotona paljon muutakin kuin kahvinkeittimen ja leivänpaahtimen. Ne toimivat erinomaisesti vaikkapa kotikonttorilla, kun haluat työpisteen piiloon päivän päätteeksi. Pois silmistä, pois mielestä! Tutustu myös Wing Line -taittomekanismia hyödyntävään televisiokaappiin, jonka toteutimme ylisyvän keittiöniemekkeen toiselle puolelle. Toimivat ja tilaan parhaiten istuvat kalusteratkaisut syntyvät usein vakio- ja erikoismittoja yhdistelemällä.

WingLine-mekanismilla varustettujen taiteovien taakse piiloutuvan tv-tason ideoi asiakkaalle sisustussuunnittelija Jutta Tanninen. Ratkaisussa hyödynnettiin mittavapaata valmistustamme. Keittiöniemekkeen syvyyttä kasvattamalla toiselle puolelle jäi tilaa tv-tason upotukselle.

Varaa aika suunnittelutapaamiseen!

Kun aika on kypsä muutokselle, varaa suunnittelutapaamiseen aika suoraan varauskalenteristamme. Löydät sieltä sopivan mittaisia aikoja erilaisia kalustetarpeita varten. Osaavaa Unique Home –tiimiämme lähestyt helposti myös kotisivujemme yhteydenottolomakkeella. Palvelemme Orikedolla arkisin klo 9-17, ja olet aina aukioloaikoinamme tervetullut tutustumaan myymälämme mallikalustuksiin. Kalustesuunnitteluun toivomme sinun kuitenkin varaavan ajan etukäteen. Näin varmistat saavasi palvelua sopivalla hetkellä.

Ota askel kohti ainutlaatuista kotia ja kalusta kanssamme kotimaisesti!

Aamiaiskaappi säilöö keittiön pienlaitteet ja auttaa pitämään työtasot tyhjinä. Tässä keittiössä kelpaa pitää aamiaiskaapin ovia auki, sillä valmistimme sen runko-osat sopimaan kauniisti yhteen keittiön laminaattitasojen kanssa.