Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Keittiö tip top -kuntoon!

Sinistä , kuparia ja ruskeaa puuta 70-luvun talon uudessa Unique Home -keittiössä.

Pimeä vuodenaika kutsuu viettämään aikaa sisätiloissa. Löhöasento, herkkuja ja hyvää seuraa – onko mitään sen parempaa? Koti-illoista nauttimista voi kuitenkin vähän häiritä, jos ympäristö ei ole tip top. Repsottavat kaapit näyttävät harvoin kauniilta edes kynttilänvalossa.

Vihreä Unique Home -keittiö on valmistunut Avainlippu-työnä Suomessa.

Tänä jouluna toivon… keittiöremontin ensi vuodelle! Eikö joulupukki ole kuulolla? Siinä tapauksessa asiassa kannattaa ehkä aktivoitua ihan itse. Koko remonttirahan ei onneksi tarvitse löytyä valmiina takataskusta, sillä meiltä voit hankkia uudet kalusteesi ja niihin liittyvän asennustyön myös Unique Home –rahoituksella. Keittiöiden lisäksi kalustamme kotimaisesti ja mittavapaasti tietenkin kotisi muutkin tilat. Jokainen valmistamamme kokonaisuus on aidosti ja oikeasti yksilöllinen, sillä räätälöimme kaapistot asiakaskohtaisesti. Oman tuotantomme ansiosta erikoismitat ovat meille arkipäivää, etkä maksa mittatilaustyöstä maltaita. Kotisivuiltamme löydät esimerkkejä laajasta tuotevalikoimastamme sekä toteuttamistamme kokonaisuuksista. Olet myös tervetullut tutustumaan myymälämme mallikalustuksiin aina aukioloaikoinammme. Palvelemme Turun Orikedolla arkisin klo 9-17.

Alakaapistoissa siniset Fino Feel -ovet ponnahdusmekanismeilla ja yläkaapistoissa Fino Feel pähkinää vedinnupeilla.

Mikäli toimit itse joulupukin apurina, meillä on kova vinkki myös sinulle. Uusista kalusteista haaveilevaa läheistäsi ilahdutat näppärästi Unique Home- lahjakortilla. Päätä vain sopiva summa ja piipahda vaivihkaa myymälässämme! Lahjakorttimme on voimassa 12 kk ostopäivästä ja sillä on mahdollista maksaa sekä tuotteitamme että asennuspalvelua. Jätämme siis lahjan saajalle mahdollisuuden uudistaa kotiaan juuri sopivalla tavalla.

Työhuoneen sammaleenvihreä kaapisto hyödyntää koko seinämitan. Unique Home -toteutus Naantalin Asuntomessuilla 2022

Tavoitat myynti- ja suunnittelupalvelumme numerosta (02) 880 0160 tai sähköpostitse myynti@uniquehome.fi. Voit myös lähestyä meitä täyttämällä täällä sivuillamme yhteydenottolomakkeen. Suunnittelutapaamista varten suosittelemme sopimaan etukäteen ajan. Näin varmistat saavasi palvelua juuri sopivalla hetkellä.

Tip top, tip top, tipe tipe tip top. Kohti kodikasta joulua!