Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Kotimaiset Woodio-tuotteet nyt valikoimissamme

Woodio wc-allas

Miksi edes harkita muuta kuin kotimaista puuta? Aidot materiaalit ovat aina arvossaan, mutta viime vuosina luonnollisuudesta on tullut aivan erityisen suosittua. Ihmekös moni on iskenyt silmänsä suomalaisen Woodion tuotteisiin, jotka valmistetaan vedenkestävästä puukomposiitista. Nyt löydät Woodion ainutlaatuiset altaat, sisustuspaneelit ja nupit myös Unique Homen valikoimista. 

Woodio Wall Turku

Siitä se ajatus sitten lähti

Tarinamme takana on hullulta kuulostava idea ja joukko ihmisiä, jotka halusivat nähdä maailman toisin. Alkuperäinen ideamme oli tehdä puusta kaakeleita kylpyhuoneisiin – ihan vain koska se kuulosti hauskalta ja vaikealta. Asiaan perehdyttäessä ymmärsimme nopeasti, että ideamme ei ollut pelkästään hauska, vaan myös tärkeä. – www.woodio.fi

Villi ajatus johti ahkeran tuotekehitystyön jälkeen biomateriaali-innovaatioon. Syntyi vedenkestävä massiivipuukomposiitti, joka on yhdistelmä puuhaketta ja hartsipohjaista sidosainetta. Kaakelien sijaan materiaalista alettiin valmistaa pesualtaita ja myöhemmin muita kylpyhuonetuotteita. Woodio on saanut useita tunnustuksia, kuten Design From Finlandin jakaman Vuoden Designteko -palkinnon vuonna 2019.

Vastuullinen vaihtoehto

Minimaalinen hiilijalanjälki ja kotimaisten puulajien hyödyntäminen -siinä kaksi Woodion kantavaa ajatusta. Puukomposiitti tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon keraamisille wc-altaille. Uusiutuvia raaka-aineita hyödyntävä tuotantoprosessi ei vaadi vettä eikä energiaa kuluttavia työvaiheita.

Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksista on selvästi havaittavissa, että kotimaisten tuotteiden ja palvelujen arvostus on noussut koronapandemian aikana kohisten. Myös oman asiakaskyselymme vastauksissa paikallisuuden ja kotimaisuuden merkitys korostui. Meillä tehdään ylpeinä suomalaista työtä, ja arvojemme mukaisesti suosimme yhteistyökumppaneina muita kotimaisia yrityksiä. Siksi olemme ottaneet Helsingin Konalassa valmistettavat Woodio-tuotteet ilolla mukaan valikoimiimme.

Woodio materiaalimallit

Kylppäristä koko kotiin

Woodion mallistoon kuuluu tällä hetkellä jo 17 erilaista pesuallasta. Esimerkkikappaleen sekä herkullisen sävyiset materiaalimallit löydät myymälämme wc-kalusteosastolta. Uudempia Woodio-tuotteita ovat wc-istuin, vetimiksi tai naulakoiksi soveltuvat nupit, amme sekä monipuolisesti hyödynnettävä Wall-sisustuspaneeli. Kaikki valmistetaan samasta vettä ja iskuja kestävästä puukomposiitista.

Woodio sisustuspaneeli

Vain mielikuvitus rajana

Leikattava ja helppotyöstöinen Wall-paneeli on siitä mainio tuote, että se taipuu monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Unique Home -myymälässä asensimme sitä mallikeittiön välitilaan. Vesipisteen yhteyteen Wall-paneeli sopii mainiosti myös ihan oikeissa keittiöissä, sillä se kestää mukisematta roiskeet ja pyyhkimiset. Koska Woodio kannustaa luovuuteen ja ekologisiin arvoihin, tuotantopäällikkömme Markus ei halunnut heittää sisustuslevyn jämäpalasia hukkaan, vaan työsti niistä myymälään lasinalusia. Mihin sinä hyödyntäisit Woodio-materiaalia?

Woodio puukomposiitti