Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Koti valmiina kevätauringolle?

Syvä keittiöniemeke ja valoa lävistävä rimoitus harmaassa Unique Home -keittiössä.

Päivät pitenevät ja sisustusvimma heräilee talviuniltaan. Kuulostaako tutulta? Kevättalven aurinko on paitsi ihana ja toivottu, myös kovin armoton. Siltä ei jää mikään huomaamatta. Kun valonsäteet kohdistuvat repsottaviin kaapinkulmiin ja saavat nurkat näyttämään nuhjuisilta, on hyvä hetki tehdä asialle jotakin.  

Kaunis keittiökokonaisuus syntyi vaaleanharmailla mdf-ovilla, kvartsikomposiittitasolla ja messinkisillä yksityiskohdilla. Mustat kodinkoneet ja komposiittiallas tuovat särmää vaaleaan kalustukseen.

Arjen ilot

Talvi 2022/2023 tulee jäämään muistiin energiansäästövinkeistään. Monista asioista tulee arjen ylellisyyttä vasta silloin, kun ne eivät enää olekaan itsestäänselvyyksiä. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka pitkät, kuumat suihkut tai saunan lämmittäminen. Jos ja kun molempia joutuu rajoittamaan, nautinnonaiheita on löydettävä muualta. Joku saa mielihyvää siitä, että onnistuu pienentämään sähkönkulutustaan ja pesemään pyykkiä halvimman pörssisähkön hetkellä. Jollekin toiselle arjen suurin ilo on puolestaan kaunis koti, jossa mikään ei roiku tai repsota.

Valmistamme keittiökaapistot eri runkosyvyyksillä. Tässä kokonaisuudessa syvemmät kaapit kehystävät vesipistettä.
Sammaleenvihreä Unique Home -keittiökokonaisuus CLT-talossa.

Kalusteet kotisi kokoisesti

Haluamme tuoda arkeesi nautintoa kauniilla ja käytännöllisillä kalusteratkaisuilla, jotka toteutamme juuri sinua ja kotiasi varten. ♡ Suunnitteluamme eivät rajoita standardikoot, sillä valmistamme Turussa keittiökalusteita ja kodin muita kaapistoja sekä vakio- että erikoismitoilla. Niukatkin neliöt on siis meidän avullamme mahdollista hyödyntää tehokkaasti mutta silti järkihinnoin. Muista myös oma, Avainlipun arvoinen asennuspalvelumme, joka tekee remontista sinulle mahdollisimman vaivattoman! Mikä parasta, koko rempparahaa ei tarvitse löytyä valmiiksi takataskusta, sillä voit hakea uusille kalusteillesi ja niiden asennustyölle myös Unique Home -rahoitusta.

Unique Homen oma kalusteasennus toimii Turun alueella.
Lastenhuoneen opaalinvihreä Unique Home -kaapisto Naantalin Asuntomessujen kohteessa 29.

Ota yhteyttä!

Kun aika on kypsä muutokselle, lähesty osaavaa Unique Home –tiimiämme helposti esimerkiksi kotisivujemme yhteydenottolomakkeella. Suunnittelutapaamista varten suosittelemme sopimaan ajan etukäteen, mutta olet aina aukioloaikoinamme tervetullut tutustumaan myymäläämme ja sen mallikalustuksiin. Palvelemme Orikedolla arkisin klo 9-17. Meiltä löydät vaihtoehtoja myös nopeaan nälkään, sillä pidämme varastossa aina tiettyä perusmateriaalien valikoimaa, josta oma tuotantomme valmistaa kalusterunkoja, ovia ja työtasoja.

Valoa kohti kotimaisesti kalustaen!

Savenharmaa eteiskaapisto penkillä.