Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Yksi sävy, kolme toteutusta

vihreä keittiö turku

Oman lempivärin nimeäminen on monille helppoa. Aivan yhtä vaivatonta ei välttämättä ole valita sitä sopivinta sävyä kaapinoviin. Kaverin keittiössä ihanalta näyttävä vihreä voi näyttäytyä omassa kodissasi hieman erilaisena, sillä esimerkiksi valaistus ja ympäröivät pinnat vaikuttavat värin käyttäytymiseen. 

Vakuutu valinnoistasi

Vaaleat pinnat imevät valoa ulkopuolelta, kun taas tummuus pysäyttää valon kulun. Värit vaikuttavat toisiinsa, ja vuorokaudenaika sekä valaistus puolestaan vaikuttavat siihen, miten värit näemme. Kuulostaako turhan monimutkaiselta? Lainaamme mielellämme materiaalimalleja kotiisi, jotta voit vertailla niitä kalustettavassa tilassa ja vakuuttua valinnoistasi. Naantalin Asuntomessuille rakentuneen Koti Neulasen asukkaat olivat tyytyväisiä, että he ajelivat mallipalojen kanssa käymään työmaalla. CLT-talon puupintojen rinnalla kaikki suunnitellut sävyt eivät päässeetkään oikeuksiinsa. Lastenhuoneen kaapistoon valikoitui lopulta Kensapuun vihreää Opaali-sävyä.

Hettich Avantech You sisälaatikot

Sävy sävyyn

Myös vanhaa puutaloa asuttavat asiakkaamme ihastuivat opaalinvihreään suunnitellessaan keittiöremonttia. Heidän toiveenaan oli sävyttää osa kalusteovista yhteensopiviksi tilaan jo aiemmin hankittujen kattovalaisimien kanssa. Oli iloinen yllätys, ettei erikoissävytystä lopulta tarvittu, kun juuri sopiva vaihtoehto löytyi sattumalta maalattujen ovien vakioväreistä. Opaali luo nyt valkoiseen yhdistettynä virkistävän vihreän tunnelman puutalon valoisaan keittiöön.

kensapuu opaali
keittiökaapistot opaali

Väriä työpäiviin

Ei kahta ilman kolmatta. Opaali on ihastuttanut myös omaa myyntitiimiämme. Päätimme kesällä 2022 parantaa työ- ja asiointirauhaa rakentamalla myyjien työpisteet kokonaan uudelleen. Jokainen koppi sai asentajiemme käsissä oman sävymaailmansa, onhan toteutuksillamme muutenkin tapana olla ainutlaatuisia. Jaakko työskentelee nyt opaalinvihreässä ympäristössä. Kalusteovien ja irtolevyjen väriävalintaa tehostimme vielä maalamalla seinän samalla sävyllä (Tikkurila J-439) .

työpiste mittojen mukaan
opaali

Kaikille kuvien kaapistoille yhteistä on Opaali-sävyn ja sileän ovimallin lisäksi se, että ne ovat valmistuneet meidän käsissämme Suomen Turussa ja niiden asennustöistä on huolehtinut Unique Homen oma asennustiimi. Ainutlaatuinen lopputulos syntyy aina osiensa summana. ♡