Neliöistä viis, kunhan on tunnelma ja toimivuus kohdillaan! Pienen tilankin voi kalustaa kauniisti.

Kun nelihenkinen perhe muutti 1960-luvulla rakennettuun taloon, edessä oli iso remontti. Vanhoja pintoja säästettiin ja kunnostettiin mahdollisuuksien mukaan, mutta wc ja kylpytilat oli järkevintä uudistaa kokonaan. Niukat neliöt eivät tarjonneet paljoa tilaa kalustamiselle, mutta tyylistä ei onneksi kukaan pakottanut tinkimään. Remontti teki ihmeitä wc:n ilmeelle, kuten ennen ja jälkeen otetut kuvat kertovat.

Pikkuvessaa ei ollut paineita tukkia kalusteilla, sillä lisää kaapistotilaa löytyy viereisen kylpyhuone-kodinhoitotilan puolelta. Valmistamallamme allaskaapistolla ja Lomia-allastasolla on leveyttä 70 cm. Vetolaatikoiden pähkinänsävyiset Bella Syncron -etulevyt ovat mikrolaminaattia, ja niiden puunsyykuviointi kulkee pystyssuuntaan. Monissa ovimalleissamme kuviointi on mahdollista valita joko pystyyn tai vaakaan.

Vanhan talon henkeen sopivan tyylin täydentävät Helatukun Thing-nuppivetimet harjatun messingin sävyssä. Ihastuimme myös asiakkaan valitsemaan vihreään laatoituksen, joka vilahtaa peilin kautta  vastakkaisella seinällä. Kyllä voi pienessä vessassakin riittää tunnelmaa!

Kalustesuunnittelusta vastasi Anne yhdessä asiakkaan kanssa, ja asennustöistä huolehti oma asennustiimimme. Tutustu myös kodin remontoituun keittiöön!

Bella Syncron Pähkinä -kalusteovet ovat mikrolaminaattia. Puunsyykuviointi on tässä kalustuksessa pystysuuntainen, mutta ovet on mahdollista valmistaa myös vaakakuvioinnilla.