Joku saa iloa elämään värikkäästä kodista, toinen haluaa rauhoittua hillityssä ympäristössä. Siksi onkin hienoa, että pystymme tarjoamaan Unique Home -kalusteisiin juuri toivomasi sävymaailman. Maalattujen mdf-ovien vakiovärivalikoimaa täydennämme sävytysmahdollisuudella.

Asiakasperheemme omakotitalo sai remontissa kertaheitolla uuden ilmeen ja yhtenäisen sävymaailman. Meillä oli ilo toteuttaa räätälöidyt kalusteratkaisut kodin kaikkiin tiloihin. Asukkaiden kiireistä elämää rauhoittaa nyt harkitun harmaa asuinympäristö, jossa sama tyyli jatkuu huoneesta toiseen.

Kodin kaikkiin kaapistoihin valikoitui ovimalliksi Aura, joka on yksi mdf-ovimallistomme suosikeista. Sen pelkistetty reunakuvio sopii yhtä lailla moderniin makuun kuin perinteisempään tyyliin. Vedinvalinnalla on helppo ohjailla ilmettä sopivaan suuntaan. Tämän kodin kalusteovissa päädyttiin Savi-sävyyn, joka on yksi Mellanon vakioväreistä. Vaihtoehtoja on kuitenkin yllin kyllin, sillä sävytyslisällä voit tilata maalatut kalusteovet meiltä millä tahansa NCS-koodilla. Valitse suosikkisi esimerkiksi Tikkurila Symphony -kartastosta!

Suunnittelussa tavoittelemme aina asiakkaan kannalta järkevintä lopputulosta. Vaikka emme ole sidoksissa pelkkiin standardimittoihin, niitä on kuitenkin kustannusten puolesta perusteltua käyttää aina kun se on mahdollista. Tähän wc-tilaan sopi vakiokokoinen, 900 mm leveä Lomia-allastaso. Laatikoston valmistimme sen sijaan 800 mm leveänä, ja sivuille mitoitettiin 50 mm:n sovitepalat.

Tutustu myös kodin kompaktiin kylppäriin, viehättäviin vaatekaapistoihin sekä katseita kestävään keittiöön! Kohteen kalusteratkaisuista vastasi Maria yhteistyössä remonttikokonaisuuden suunnitelleen Jutta Tannisen kanssa.

Harmaassa Unique Home -allaskalusteessa on sävynä Mellanon Savi ja ovimallina Aura.