Skip to main content

KALUSTEOVET JA KALUSTERUNGOT

Koko kodin kalusteet yhdestä osoitteesta! Toteutamme keittiöiden lisäksi wc-kalusteet, kodinhoitohuoneen kaapistot sekä esimerkiksi vaatesäilytysratkaisut. Oman tuotantomme ansiosta tarjoamme vakiomittaisten kalusteiden rinnalla kaapistoja myös erikoismitoilla.

Kalusteovet ja -rungot keittiöön mittojen mukaan tai vakiomitoilla

Luulitko, että mittatilaus on aina synonyymi kalliille? Meillä et maksa räätälöidyistä ratkaisuista liikaa, sillä valmistamme kalusteovia ja -runkoja omassa tehtaassamme Orikedolla. Unique Home -malliston lisäksi tarjoamme laajan tilausvalikoiman kotimaisten yhteistyökumppaniemme kalusteovia sekä standardi- että erikoismitoilla.

Myymälästämme löydät satoja kalusteovimalleja joka makuun ja jokaiselle lompakolle. Valittavanasi on koko materiaalien kirjo puuviilusta lasiin ja mdf:stä laminaattiin. Suunnittelutapaamisessa kalustemyyjämme osaa alkukartoituksen perusteella suositella sopivimmat vaihtoehdot huomioiden kohteesi, budjettisi, makusi ja käyttötottumuksesi. Erilaisten ovipintojen välillä on eroja esimerkiksi kulutuskestävyydessä, joten kysele rohkeasti materiaalien ominaisuuksista! Osaamme kertoa, millainen kalusteovi on huoleton valinta lapsiperheen keittiöön tai mitä sormenjälkikammoisen kannattaa ottaa huomioon ennen päätöksentekoa.

Kalusteovet toimivat ratkaisevassa roolissa keittiön tunnelman luomisessa. Siksi myös yksityiskohdat, kuten reunalistat ja profiilit, ovat monelle tärkeitä valintoja. Kalustemyyjämme avulla suunnittelet kalustekokonaisuuden, joka vastaa makuasi ja tarvettasi. Mikäli mielessäsi on jokin aivan tietty sävy, tarjoamme maalattuihin mdf-kalusteoviin vakiovärien lisäksi myös sävytyspalvelua. Valitse vaikka sama Tikkurila Symphony -kartaston värikoodi seiniin ja keittiön kaapistoihin!

Kaikki kalusterunkomme ovat kotimaista tuotantoa. Suurimman osan niistä työstämme CNC-laitteistomme avulla alusta loppuun Turun Orikedolla. Oman tuotantomme sävyvalikoima uudistui maaliskuussa 2023 ja palvelee erityisesti myös kalustajia. Valittavanasi on parisenkymmentä vakioväriä kalusteoviin ja -runkoihin. Tilaustuotteet kasvattavat valikoimaamme vielä entisestään. Valmistamme esimerkiksi korkeapainelaminaattipintaisia runkoja ja yhtä lailla kalusteovia Formican sadoista sävyvaihtoehdoista. Vaihtoehdot eivät siis heti kesken lopu. Valmistamme turkulaisella työllä myös aamiaiskaappien rungot monilla eri väreillä, materiaaleilla ja mitoilla.

Kokoamme keittiökalusteiden rungot Orikedolla puolestasi asennusvalmiiksi. Meiltä noudat siis kalusteesi asennusvalmiina. Tarjoamme toki myös kuljetus- ja asennuspalvelua.

Eikö aika tunnu koskaan oikealta keittiöremontille? Voit tehdä unelmistasi totta myös Unique Home -rahoituksella , jota pääset hakemaan kätevästi verkossa. Kalusteet ja asennustyö eivät rasita lompakkoasi kerralla, vaan voit maksaa ne kuukausittaisissa erissä.

WC-kalusteet ja kodinhoitotilojen kaapistot mittojen mukaan

Keittiöiden lisäksi toteutamme mittavapaasti myös wc-kalusteet, kylpyhuoneiden allaskalusteet sekä kodinhoitotilojen kaapistoratkaisut. Tarjoamme kaikkiin tiloihin sekä standardikokoisia allaskalusteita että kaikki käytettävissä olevat senttimetrit hyödyntäviä mittatilauskaapistoja. Tilaa säästävillä ratkaisuillamme saat niukistakin neliöitä irti maksimaalisen hyödyn. Meidän kanssamme mittatilaustyö ei tuo automaattisesti mukanaan suurta hintalappua, sillä valmistamme monenlaiset kalusteratkaisut turkulaisella työllä omassa tehtaassamme, aivan myymälän seinän takana.

Keittiön puolelta tutuista kalusteovista ja muista materiaaleista moni sopii käytettäväksi yhtä lailla myös kylpyhuonekalusteissa ja kodinhoitohuoneessa. Varsinaisissa kosteissa tiloissa on kuitenkin omat vaatimuksensa kalusteille. Myyjämme osaavat kertoa tarpeeseesi parhaiten sopivista kalusteovista, allaskalusteista ja lisävarusteista, kuten wc-hanoista. Mikään puupohjainen materiaali ei kestä jatkuvaa kastumista, mutta esimerkiksi kalvopinnoitteet parantavat jonkin verran kosteudensietokykyä. Tämä on syytä ottaa huomioon esimerkiksi lapsiperheissä, joissa kalusteovet ja -rungot altistuvat helposti vesiroiskeille.

Peilikaappia, vetolaatikoita, korkeaa komeroa? Toimiva wc-kalustus tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Siksi huomioimme suunnittelussa aina yksilölliset toiveesi ja kalustukseen kohdistuvat tarpeesi. Niiden perustella kalustemyyjämme osaa maksimoida tilan toiminnallisuuden ja tarjota sopivia ratkaisuja kalusterunkoihin ja kalusteoviin. Valikoimistamme löydät myös valopeilit, led-tuotteet, altaat ja hanat täydentämään wc-kalustustasi.

Läheskään kaikissa kodeissa ei ole erillistä kodinhoitotilaa, ja vaikka olisikin, moni haluaa nykyään piilottaa pyykkikoneen ja kuivausrummun. Ylisyvillä kalusterungoillamme tämä onnistuu helposti, mikäli vain tilan muut mitat antavat myöten. Integroitavat pyykkikoneet naamioituvat kalustepeitteisesti osaksi kokonaisuutta, kun taas vapaasti sijoitettavat konemallit on mahdollista piilottaa sarana- tai liukuoven taakse. Kodinhoitotilan suunnittelussa huomioimme tietenkin myös pyykkikorit ja siivouskaapin osana toimivaa kokonaisuutta.

Koska tavoitteenamme on aina luoda pitkäikäisiä kalusteratkaisuja, pidämme tärkeänä sitä, että pääset tunnustelemaan ja vertailemaan pintoja ennen kuin teet päätöksiä. Näin varmistut siitä, että olet valitsemassa oikeanlaista kalusteovea ja siihen sopivinta runkoväriä. Mallitoteutuksia ja -materiaaleja löydät aina runsain mitoin myymälästämme.

Wc- ja kylpytilojen kalusterungot ja monet kalusteovista valmistamme omassa tuotannossamme Turussa.  Samalla kokoamme rungot puolestasi asennusvalmiiksi. Muista myös oma asennuspalvelumme!

Mittatilauskaapistot ja toimiva vaatesäilytys

Hei hei hyödytön hukkatila! Toimiva säilytysratkaisu pelastaa eteisen takki- ja kenkäkaaokselta, maksimoi käytettävissä olevan säilytystilan makuuhuoneen vaatekaapissa tai hyödyntää pukeutumishuoneen niukat neliöt optimaalisesti. Suunnittelemme eteiskaapistot, vaatekaapit ja muut säilytysratkaisut aina kanssasi ja varustelemme ne yksilölliset tarpeesi huomioiden. Siinä missä joku haluaa ripustaa kaikki mahdolliset vaatteensa, toinen suosii viikkausta hyllyille. Siksi samanlainen vaatekaappi tai avosäilytysratkaisu ei palvele kaikkia. Kaapistomme tarjoavat sekä ulkonäkönsä, kokonsa että lisävarustelunsa puolesta juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Modernin puuntyöstölaitteistomme ja taitavien tuotantopuuseppiemme yhteistyönä valmistamme Orikedolla juuri kotisi kokoisia kalusterunkoja, kalusteovia ja työtasoja mittavapaasti. Väkisin emme tietenkään myy erikoisratkaisuja, mikäli vakiomitat täyttävät sopivasti vaatekaapille tai säilytysratkaisulle varatun tilan. Tavoittelemme aina asiakkaan kannalta järkevintä mahdollista lopputulosta, joka usein syntyy vakio- ja erikoismittoja yhdistelemällä. Näin hölmöä hukkatilaa ei jää, mutta et myöskään maksa turhasta.

Vaatekaappien ja muiden säilytysratkaisujemme kalusterunkoihin ja kalusteoviin voit valita samoja materiaaleja kuin keittiöön. Näin yhtenäinen ilme on helppo suunnitella kulkemaan kauniisti tilasta toiseen. Valmistamme mittatilauksesta myös esimerkiksi tv-tason, tv-kaapin, säilytyspenkin tai ruokailutilan kaapiston – tai ehkä ne kaikki?

Saranaovien lisäksi toimitamme myös toiveesi mukaiset ja kotisi kokoiset liukuovet komeroihin tai tilanjakotarkoitukseen. Ne säästävät tilaa ahtaissa paikoissa ja sopivat vaatekaapin lisäksi käytettäväksi vaikkapa keittiösaarekkeessa. Mallitoteutuksia löydät myymälästämme.

Mille tahansa Unique Home -kokonaisuudelle voit tilata meiltä asennuspalvelun. Aivan erityisesti suosittelemme sitä kookkaisiin komeroihin, joiden käsittely saattaa olla hikistä puuhaa. Kun tilaat meiltä asennustyön, huolehdimme puolestasi myös kalusteiden kuljetuksesta ja sisäänkannosta.