Skip to main content
ajankohtaista

Hana kruunaa keittiön! (video)

Hanat ovat nykyään kaikkea muuta kuin tylsiä.  Ne voivat olla jopa koko minimalistisen keittiön tai pesutilan ”the juttu”. Muotojen lisäksi hanoissa nimittäin leikitellään nyt erilaisilla pintakäsittelyillä. Yksityiskohdat kunniaan!

Ihan pelkästään ulkonäköä ei hanoissa kannata tietenkään katsoa, sillä myös toiminnallisuuksissa on eroja. Kääntyvä juoksuputki on monesti näppärämpi kuin kiinteä, ja ahkera kotikokki saattaa arvostaa keittiöhanassa myös ulosvedettävää huuhtelusuihkua. Kosketusvapaa älyhana puolestaan pitää vedenkulutuksen kurissa ja tahmatassut irti hanan vivusta. Tiettyihin hanamalleihin voi nykyään yhdistää elektronisen astianpesukoneventtiilin, joka sulkeutuu itsestään tietyn ajan kuluttua.

Mutta onhan se hanan design myös tärkeä! Joskus ennen riitti, kun osasit valita teräksen tai kromin välillä ja päättää, onko pintakäsittely matta vai kiiltävä. Nyt vaihtoehtojen puntarointiin voi vierähtää tovi jos toinenkin. Perinteisille ja aikaa kestäville vaihtoehdoille (kuten ne teräs ja kromi) on toki aina paikkansa, mutta sisustuslehtien sivuilta on viime vuosina voinut bongata messinkiä, kuparia ja muita metallivärejä. Myös mattavalkoinen ja -musta pinnoite ovat kasvattaneet suosiotaan, ja moni kehuu, etteivät roiskeet näy niissä samalla tavalla kuin ”perinteisessä hanassa”.

Olemme erityisen viehättyneitä hanatoimittajamme Tapwellin mallistosta, jossa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu ja herkulliset pintakäsittelyt. Sävyvaihtoehtoja todella riittää. Sopiiko sinun kotiisi kentis ruusukulta, valkokulta tai mustaa kromi? Saatavilla on myös lisätarvikkeita, kuten astianpesuainepumppuja, sävy sävyyn hanojen kanssa. Emme yhtään ihmettele, että tyylistään tarkat sisustajat ovat innostuneet näistä tuotteista. Tapwellin valikoimaa vilahtelee videollamme, ja lisää kuvia asiakastoteutuksistamme löydät Tuotteet-sivulta.

Ei muuta kuin hanat auki ja kohti sisustuksellista vuotta!

Annina Avoranta-Salminen