Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Kivilähteen keraamiset tasot

Kivilähde työstää Unique Home -keittiöihin luonnonkiveä, kvartsitasoja ja keraamisia pintoja mittojen mukaan.

Olet ehkä lukenut aiemman juttumme tasomateriaaleista. Siinä sivuttiin lyhyesti myös keraamisia tasoja, joiden kysyntä on nyt Suomessakin kasvussa. Unique Homen tasovalikoima täydentyi hiljattain kotimaisen Kivilähteen tuoteperheellä, johon kuuluu keraamisten tasojen rinnalla myös perinteisempiä luonnonkiviä sekä suosittuja kvartsitasoja. Tiesitkö, että keramiikka on sataprosenttinen luonnontuote ja siksi mainio valinta myös ympäristön kannalta? Annetaan Kivilähteen edustajan kertoa vähän lisää tästä huippukestävästä tasomateriaalista:

KIVILÄHTEEN KESTÄVÄT KERAAMISET TASOT ANTAVAT KEITTIÖLLE AJATTOMAN ILMEEN
Kirjoittaja: Aku Lovikka

Keraamiset tasot ovat yleisesti hieman totuttua ohuempia – 12 tai 20 mm paksuja. Ne antavat keittiölle modernin ilmeen ja ovat tärkeässä roolissa myös toimivuuden osalta. Etelämpänä Euroopassa on jo pitkään ollut vahvasti nähtävillä tuleva trendi, joka suosii ohuempia tasoja. Suomessa sen sijaan edelleen suositaan 30 mm paksuja tasoja, mutta ohuemmat tasot ovat kuitenkin pikkuhiljaa vallanneet markkinoita myös kotimaassa. Unique Home haluaa olla etujoukoissa laajentaessaan ja kehittäessään valikoimaansa kuluttajille, jotka etsivät jotakin tuoretta ja raikasta. Mallistomme on juuri laajentunut italialaisella keramiikalla, josta löytyy seitsemän eri värivaihtoehtoa. Paksuudet keraamisissa malleissa ovat aina 12 mm. Tasojen pinta on väristä riippuen joko mattamainen tai kiiltävä. Tasomateriaalin valmistaja on perinteinen ja pitkään alalla toiminut perheyritys, joka on tunnettu keraamisten laattojen valmistajana jo vuosikymmeniä. Osaamisensa tasopuolelle he laajensivat muutamia vuosia takaperin ja ovat nyt ansiokkaasti menestyneet myös tällä saralla.

Tämän päivän kuluttajat ovat hyvin tietoisia markkinoilla olevista materiaaleista ja moni haluaa panostaa keittiönsä yksityiskohtiin. Yhä useampi toivoo uudelta keittiöltään näyttävyyden lisäksi myös pitkää käyttöikää. Kilpailun koventuessa valmistajilla on polttava tarve tuoda markkinoille tuotteita, joilla he voivat erottua. Keraamiset tasot ovat yksi niistä tuoteperheistä, joita tulemme varmasti näkemään yhä useamman ystävämme keittiössä. Ne sopivat monenlaiseen keittiöön ja ovat sen vuoksi saavuttaneet lyhyessä ajassa laajan asiakaskunnan.  

 

Valmistustapansa ja koostumuksensa ansiosta keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet; ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivät tahraannu ja ovat lähes naarmuuntumattomia. Niistä löytyy myös kauniita vaaleita sävyjä, joita on rauhallisen ilmeensä vuoksi helppo yhdistää muuhun kokonaisuuteen. Luonnolliset värit, jotka tulevat mineraaleista, tekevät kuvioista ja materiaalista yleensäkin miellyttävän ja aidon oloisen.