Pehmeät beiget ja greiget ovat olleet 2020-luvun alkupuolen suosikkisävyjä kalustamisessa. Hillityt sävyt eivät huuda huomiota, mutta siitä huolimatta ne luovat tilaan tunnelmaa. Tämän uuden rivitalokodin L-mallinen keittiö sai kaapistoihinsa kashmiria ja yksityiskohtiin messinkiä.

Vaikka värikkyys on trendikästä, luonnolliset ja maanläheiset sävyt sopivat aina ja ikuisesti skandinaaviseen makuun. Murretut greiget ja beiget ovat olleet viime vuosina erityisen suosittuja 2020-kalustamisessa, ja niitä löytyy jo monen ovivalmistajan vakioväreistä.

Tähän keittiöön valmistimme Turussa kalusterungot oman tuotantomme valikoimaan kuuluvalla Kashmir-värillä. Myös Kensan Kvartetti -kalusteovien sävy on nimeltään Kashmir. Harjatun messinkiset nuppivetimet löytyivät Helatukun mallistosta.

Keittiön kaikki metallivärit sointuvat kauniisti toisiinsa, sillä allashelat ovat vetimien ja Tapwell-hanan tavoin messinginsävyiset. Koripohjaventtiilejä ja ylivuotosuojia on tarjolla nykyään monessa eri sävyssä, mikä ilahduttaa tyylistään tarkkoja sisustajia. Tämän keittiön tumma komposiittiallas on Intran Nemo-mallia.

Massiivipuiset tasot tuovat keittiöön lämmintä tunnelmaa. Moni arastelee aitoja puupintoja, sillä ne vaativat hieman enemmän hoitoa kuin huoltovapaat tasomateriaalit. Mikäli kuitenkin maltat pyyhkiä vesiroiskeet pois ja muistat sillöin tällöin öljytä tasot, ne palkitsevat pitkäikäisyydellään. Puupintaa voit myös uudistaa hiomalla, toisin kuin esimerkiksi laminaattia.

Keittotaso integroituine liesituulettimineen on sijoitettu L-mallisen keittiön niemekkeeseen. Näkymät on helppo pitää avarina, sillä yhdistelmälaitteen ansiosta erillistä kattoliesituuletinta ei tarvita. Myös uunit, kylmälaitteet, astianpesukone sekä viinikaappi on integroitu tyylikkäästi kalustukseen. Valikoimistamme löydät eri merkkien kodinkoneet osaksi keittiökokonaisuuksiasi.

Tämän kohteen kalustesuunnitelmista vastasi Maria.

Messinkinupit tuovat pientä säihkettä arkeen.