Kiinnostava keittiökokonaisuus syntyy osiensa summana. Mikäli värit viehättävät mutta vain pieninä annoksina, kalustekokonaisuuteen voi hyvin yhdistää kahta eri ovisävyä. Tämän uuden rivitalokodin keittiössä vuorottelevat murretun vihreä ja valkoinen. Hillityt kvartsitasot sekä mustat yksityiskohdat täydentävät viehättävää kokonaisuutta. 

Moni arastelee värejä kyllästymisen tai liian vahvan vaikutelman pelossa. Murretuilla sävyillä yleisilme on kuitenkin helppo pitää rauhallisena, eikä väriä ole myöskään pakko käyttää kaikissa kaapistoissa. Tämän keittiön saarekkeeseen ja vesipisteen yhteyteen sopiva Naava-sävy löytyi Mellanon maalattujen MDF-ovien vakiovaihtoehdoista. Murretun vihreää löytyy myös välitilan kauniista laatoituksesta. Syvemmillä rungoilla toteuttamamme valkoiset kaapistot kehystävät syvennystä.

Keittiön vaaleat työtasot ovat Louhi Stonesin työstämät ja materiaaliltaan kestävää kvartsia. Hillitty kuosi  kantaa nimeä White Wave. Keittiökokonaisuutta terästävät mustat yksityiskohdat, kuten Helatukun vedinnupit, Blancon Silgranit-komposiittiallas sekä Tapwell-hana.

Keittiön oikeaan reunaan, yliavautuvan saranaoven taakse kätkeytyy keveä versio aamiaiskaapista pistorasioineen. Oman tuotantomme ulosliukuva puutaso tekee esimerkiksi keittimien ja paahtimien käytöstä helppoa ilman että niitä tarvitsee siirtää käytön ajaksi pois aamiaiskaapista. Liukuva taso on myös helppo tönäistä takaisin kaappiin piiloon. Toteutamme Unique Home –aamiaiskaappeja monilla eri mekanismeilla ja runkoratkaisuilla, joten meillä on tarjota sopiva ratkaisu sekä tiukan budjetin kalustajalle että ylellisempään keittiötoteutukseen.

Kuvaushetkellä asunto oli vielä asumaton, mutta keittiön näkymät on helppo pitää avarina myöhemminkin. Liesituuletin on integroitu keittotasoon, joten se ei tuki näkymiä saarekkeen yläpuolella. Tarjoamme myös monenlaiset kodinkoneet osaksi kalustekokonaisuuksiasi.

Uuden rivitalokohteen avokeittiö sai ilmeensä Marian suunnitteluavulla.

Kiinnostava keittiökokonaisuus syntyi valkoisen ja vihreän yhdistelmällä sekä mustilla yksityiskohdilla.