Koti Neulasessa koko perhe osallistui tilojen suunnitteluun. Alakouluikäiset tyttäret valitsivat omien huoneidensa kaapistoihin sinistä ja vihreää. Sama sävymaailma jatkuu lasten kylpytilassa.

Haukiojan perheen CLT-talo valmistui vuoden 2022 Asuntomessuille Naantaliin. Teräspilarien päälle rakennettu Koti Neulanen toteutettiin kohtuullisella budjetilla mutta silti asukkaidensa monet toiveet täyttäen. Meillä oli ilo olla mukana messuprojektissa, jossa pääyhteistyökumppanina toimi Rakentajan Sarokas. Toteutimme Koti Neulaseen useita kaapistoja, esimerkiksi kodinhoitotilaan ja työhuoneeseen.

Sisätilojen sävymaailmaa suunniteltiin koko perheen voimin. Kodissa on kaksi kylpytilaa, joista toinen sijaitsee lastenhuoneiden vieressä. Tyttäret ihastuivat turkoosiin laattaan, joka komeilee nyt kalanruotokuvioon ladottuna kylppärin yhdellä seinällä. Haukiojat eivät sisustuksessa käyttäneet juurikaan valkoista, mutta lasten kylpytilassa se tuntui raikkaalta parilta turkoosille ja CLT-talon puupinnoille. Siksi toteutimme vähäeleisen allaskalusteen kokonaan valkoisena ja vedinurallisilla laatikoilla. Metrin levyinen allastaso on Otsosonin, ja siihen jää altaan ympärille mukavasti laskutilaa. Myös Tapwellin hana on valkoinen. Simppelin tyylin kruunaa Helatukun pyöreä valopeili.

Kohteen kalustesuunnittelusta vastasi myyjämme Piia yhdessä asiakkaan kanssa. Oma tiimimme huolehti Koti Neulasen kalusteasennuksista.

CLT-talon vähäeleinen, valkoinen Unique Home -allaskaluste Koti Neulasen kylpyhuoneessa Naantalin Asuntomessuilla.