Eteinen on kodin käyntikortti, ja Koti Neulaseen kyllä kelpaa astua sisään. Tulijaa tervehtii mustaraaminen ja pronssipeilinen liukuovikomero, jonka toteutimme yhteistyössä kotimaisen Mirror Linen kanssa. 

CLT-talo Koti Neulanen valmistui vuoden 2022 Asuntomessuille Naantalin Luonnonmaalle. Sen rakennutti itselleen nelihenkinen Haukiojan perhe, joka otti meihin yhteyttä siinä vaiheessa, kun tilojen kalustaminen tuli ajankohtaiseksi. Suunnittelimme ja toteutimme lapsiperheen tarpeet ja toiveet huomioiden kaapistot sekä työhuoneeseen, kodinhoitotilaan, perheen tyttärien huoneisiin kuin wc-tiloihin. Sävymaailman ja materiaalien valinnoissa huomioitiin CLT-talon puupintojen lisäksi myös ikkunoista avautuvat maisemat. Luonnon kunnioitus oli yksi Asuntomessujen teemoista, joten Lounatuulen alueen pihoissa vaalittiin mahdollisimman pitkälti alkuperäistä kasvillisuutta ja maastomuotoja.

Messukodin eteiskalustuksen toteutimme yhdessä yhteistyökumppanimme Mirror Linen kanssa. Koti Neulasessa tulijaa tervehtii kolmemetrinen liukuovikaapisto, jonka ilmettä pehmentävät pronssinsävyiset peilit. Musta runkoväri ja mustat twin-alumiinikehykset tuovat puolestaan sopivasti särmää eteiseen, jossa on paljon puupintaa esillä. Kolmen peililiukuoven takaa löytyy runsaasti tilaa sekä ulkovaatteille, asusteille että kengille. Hidastimilla varustetut ovet olivat ehdoton valinta lapsiperheeseen.

Monipuolisin säilytysratkaisu syntyy aina yhdistelemällä rekkitilaa, laatikoita, hyllyjä ja muita lisävarusteita. Koska toimimme Mirror Linen jälleenmyyjänä, löydät Unique Homen myymälästä materiaalimallit ja monia esimerkkitoteutuksia liukuovista ja -komeroista.

Huolehdimme Koti Neulasessa Mirror Line -kaapiston mittaus- ja asennustöistä.

Kuvat: Mirror Line

Kotimainen Mirror Line -liukuovikomero Unique Home -asennuspalvelulla.