Pienillä yksityiskohdilla on usein iso vaikutus kokonaisuuteen, kuten tämä wc-kalustus osoittaa. Yhtenäinen tasoallas on linjoiltaan sulava, ja kehystys tuo kalustemaisuutta peilikaappiin.

Tässä kodissa aamu- ja iltatoimilla ei pääse syntymään ruuhkaa, sillä perheen molemmilla aikuisilla on oma wc-tilansa. Isännän parranajopiste pyöreinen peileineen sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. Eteisestä puolestaan löytyy emännän tarpeisiin suunniteltu erillis-wc peilikaappeineen. Kummankin tilan allaskalusteisiin valittiin samat materiaalit.

Tervastaso valmisti yhtenäisen tasoaltaan Hi-Macs -komposiitista. Lämpömuovattavan materiaalin etuihin lukeutuu paitsi mittavapaus, myös mahdollisuus saumattomiin kokonaisuuksiin. Tähän kotiin asukkaat valitsivat Hi-Macsia hillityn sävyisessä Nebula-kuosissa. Kalustus haluttiin pitää vähäeleisenä, sillä hirsiseinät ovat kodissa näkyvässä roolissa.

Allaskalusteessa on vedinuralliset, valkoiset Integra-etusarjat. Samaa MDF-materiaalia käytimme myös peilikaapin irtosivuissa, mikä saa kalustekokonaisuuden näyttämään harkitulta ja yhtenäiseltä. Raamit myös ryhdistävät peilikaappia.

Hirsitalokodin kiintokalusteet suunnitteli Piia yhdessä asiakaspariskunnan kanssa. Koska ideointi aloitettiin jo rakennusprojektin varhaisessa vaiheessa, joten erilaiset tarpeet oli mahdollista huomioida huolella. Yhdessä etsittiin sopiva tyyli, joka toistuu nyt onnistuneesti tilasta toiseen. Kalusteasennuksesta vastasi Mikko. Tutustu myös kodin keittiöön ja eteiskalustukseen!

Hirsiseinät pääsevät oikeuksiinsa, kun wc:n Hi-Macs -tasoaltaassa ja kalusteissa on hillityt sävyt. Peilikaappien raamit on valmistettu samasta MDF-levystä kuin allaslaatikoston etusarjat.