Ei enää eriparisia kalusteita! Pääsimme suunnittelemaan, valmistamaan ja asentamaan asiakaspariskuntamme uuteen hirsitaloon kaikki kaapistoratkaisut. Kerralla kuntoon kalustetussa kodissa yhtenäinen ilme toistuu tilasta toiseen. 

Harmoniasta haaveilevia ilahduttaa, kun kodin kalusteratkaisut voi tilata yhdestä ja samasta osoitteesta. Toteutamme mittojen mukaan myös erikoiskalusteita ja huonekalumaisia ratkaisuja. Tässä uudiskohteessa meillä oli ilo valmistaa kaapistot keittiön lisäksi esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen ja eteiseen.

Sisääntulon tuntumaan on hyvä sijoittaa laskutilaa esimerkiksi avaimille, puhelimille ja lompakolle. Siksi ideoimme asukkaiden kanssa eteisen jatkoksi leijuvalta näyttävän kaapiston. Ilmeeltään se sopii hienosti yhteen myös vieressä avautuvan keittiön kanssa.

Seinäkiinnitteisessä senkissä on valkoiset Aaria-ovet sekä teräksiset Ligo-nuppivetimet, aivan kuten eteiskaapistoissa. Runkojen sivut verhoilimme MDF-ovimateriaalilla. Harmaa kansilevy on 20 mm paksua Fenix-laminaattia, jonka nanopinnoite hylkii likaa ja sormenjälkiä. Tasoon upotettiin pistorasia esimerkiksi puhelimen lataamista ajatellen. Kalusteovien taakse asensimme hyllyjen sijaan sisälaatikoita, jotka auttavat pitämään järjestystä yllä.

Tämän kalusteen kanssa samalla idealla ja samoilla materiaaleilla valmistimme myös makuuhuoneen yöpöydät. Meiltä voit tilata yhteneviä kalusteratkaisuja tilaan kuin tilaan.

Harmonisen hirsitalokohteen kalustesuunnittelusta vastasi Piia ja asennustöistä Mikko.