Miten luoda levollinen tunnelma kotiin? Kyse ei aina ole pelkästään väreistä, vaan ennemminkin tyylillisestä harmoniasta. Tilasta toiseen samoina toistuvilla materiaalivalinnoilla yhtenäinen ilme syntyy helposti. Siksi on kätevää, kun koko kodin kalusteratkaisut voi tilata yhdestä ja samasta paikasta.

Meillä oli ilo toimittaa uuteen hirsitalokotiin keittiön lisäksi myös muiden huoneiden kiintokalusteet. Myyntipäällikkömme Mika auttoi asiakasperhettä ideoimaan ratkaisut, jotka sopivat tyylillisesti yhteen. Näin ilme jatkuu harmonisena tilasta toiseen.

Kodin kaksi wc-tilaa eivät kokonsa puolesta eroa merkittävästi toisistaan mutta ovat malleiltaan hieman erilaiset. Yhtenäisen ilmeen luomiseksi molempiin valittiin samoja materiaaleja, mutta kalusteet mitoitettiin ja sijoitettiin eri tavoin. Tässä wc:ssä koko seinämitan hyödyntävällä allaslaatikostolla on leveyttä 1200 mm. Valmistimme sen valkoisilla rungoilla sekä vaalean puun sävyisellä laminaattitasolla. Jalava on yksi varastovalikoimaamme kuuluvista laminaattikuoseista ja näin ollen saatavilla nopeaankin tarpeeseen. Tarkka toimitusaika riippuu tuotantomme kulloisestakin tilauskannasta, mutta yleensä työstöissä ja reunanauhoituksissa puhutaan joistakin päivistä.

Mellanon maalatut kalusteovet ovat sen sijaan tilausvalikoimaamme. Valkoisten etusarjojen malli on nimeltään Pikkuripa, ja siihen on integroitu pieni vedinura. Tristan-valumarmoriallas valittiin Carlo Casagranden mallistosta.

Siinä missä kodinhoitohuoneen yhteydessä sijaitsevassa wc:ssä valopeili on malliltaan pyöreä, tähän tilaan sopivammaksi todettiin Solo-malli vaakasuuntaisesti asennettuna. Mustan alumiinikehyksen taakse upotettu lednauha heijastaa valoa epäsuorasti. Peilit ovat suomalaisen Muatoan valmistamia, ja voit tilata niitä meiltä sekä vakiomittaisina että juuri tilaasi varten räätälöityinä.

WC-altaita on valikoimissamme monenlaisia, joten vaihtoehtoja löytyy niin perinteiseen kuin modernimpaan makuun. Tässä allaskalusteessa on päältä asennettu, valkoinen Tirstan-valumarmoriallas.