ajankohtaistaetusivu

Rajana vain mielikuvitus

By 28.6.2019 No Comments

Me kalustealan ammattilaiset pidämme usein itsestäänselvyytenä sellaisia asioita, jotka eivät välttämättä ole kuluttajille ollenkaan selviä. Osuipa tuossa silmiin, kun erään sisutusblogin kommenttiosiossa lukija kyseli, mistä voi hankkia sopivan kokoisen massiivipuupalasen sohvapöydän tuunausta varten. No vaikka Unique Homesta!

Monille tulee yllätyksenä, mitä kaikkea ”keittiöliikkeistä” saa. Tarjonta toki vaihtelee huomattavasti, joten ei voida yleistäen puhua koko alasta. Keskitytään siis siihen, millaisia kalusteratkaisuja me täällä Orikedolla pystymme sinulle valmistamaan. Muutaman vuoden ikäinen CNC-jyrsimemme, tuttavallisemmin Buse, on avannut paljon uudenlaisia mahdollisuuksia ja tuonut joustavuutta tuotantoomme, etenkin kun oma tehtaamme sijaitsee aivan Unique Home -myymälän seinän takia. Valmistamme itse esimerkiksi kalusterunkoja, ovia ja tasoja huippukestävästä korkeapainelaminaatista. Samaten kaikki värilliset ja erikoismittaiset rungot sekä osa kalusteovista ja tasoista tehtaillaan Orikedolla Busen ja omien tuotantopuuseppiemme yhteistyönä.

 

Keittiö on kiistatta päätuotteemme, mutta vain mielikuvitus on rajana kiintokaluste-elementtien hyödyntämisessä. Asiakas tietää kyllä yleensä kysellä keittiöliikkeistä myös wc-kalusteita ja liukuovikomeroita. Mutta tietääkö hän, että meiltä voi tilata myös huonekalumaisempia ratkaisuja? Täältä Kuormakadulta on lastattu asiakkaan kyytiin uniikkeja ruokapöydän kansia, tv-tasoja, pukeutumishuoneen kalusteratkaisuja, työpisteitä ja yöpöytiä. Koska avokeittiöt ovat tulleet jäädäkseen, moni tarkka sisustaja haaveilee yhteinäisestä ilmeestä koko isoon tilaan. Jos keittiö on ostettu yhdestä paikasta, ruokapöydän kansi toisesta ja tv-taso kolmannesta, harmonia jää usein haaveeksi. Miksi et siis tilaisi kaikkia kalusteita samasta paikasta ja samoilla materiaaleilla, kun se kerran on mahdollista?

Kun seuraavan kerran kaipaat keittiökalustukseesi sopivaa säilytysratkaisua olohuoneen puolelle, osaat tämän luettuasi toivottavasti tulla suoraan meille. Laitetaan idearattaat pyörimään ja sen jälkeen Buse laulamaan!