Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Toimivampaa arkea mekanismeilla

Korkealle asennetuissa yläkaapeissa on kaksiosainen ovi, joka avautuu yläsuuntaan. Nostomekanismi on sähköinen.

Keittiösi tärkeimmät osat löytyvät usein kalusteovien sisäpuolelta. Erilaiset mekanismit nostavat helposti kalustekokonaisuuden hintaa, mutta samalla ne myös lisäävät reippaasti toiminnallisuutta ja auttavat hyödyntämään kaiken käytettävissä olevan tilan. Kurkistetaan kaaappeihin ja komeroihin!

WingLine-mekanismi avaa aamiaiskaapin ovet siipimäisesti toiseen sivuun. Kuvan Mulperi-sävyinen keittiö sai asennustiimimme käsissä aamiaiskaapin, jonka runkoväri sopii yhteen puukuosisten laminaattitasojen kanssa.

Aamiaiskaappi

Ovien taakse piiloutuva säilytys- ja työskentelytilan yhdistelmä, tuttavallisemmin aamiaiskaappi, on ollut viime vuosien suuri keittiöhitti. Kotikeskeinen elämä on lisännyt entisestään tarvetta kätkeä toimintoja siten, että ne ovat kuitenkin helposti saatavilla. Tarjoamme monta vaihtoehtoista tapaa aamiaiskaapin toteuttamiseen. Tilaa ei ei välttämättä tarvita valtavasti, sillä esimerkiksi oman tuotantomme ulosliukuva taso mahtuu kulmakaappiin yhden kalusteoven taakse. Myös rulo-ovi on toimiva kompaktissa kokonaisuudessa. Suosittu pocket door -toteutuksemme rungon sisään työntyvine ovineen on meillä mahdollinen sekä pariovilla että yhdellä ovella. Hieman uudempi tuttavuus on WingLine-taitemekanismi, joka avaa oven siipimäisesti toiselle sivulle. Budjettiversio aamiaiskaapista syntyy perinteisillä, yliavautuvilla saranoilla. Sinä päätät, me toteutamme!

Pocket door -aamiaiskaappi ulosliukuvalla tammitasolla.
Myymälämme sammaleenvihreässä mallikeittiössä on pocket door -aamiaiskaappi kahdella ovella.

Helposti käden ulottuville

Perinteisille hyllyille on aina paikkansa, mutta modernissa keittiössä ovien taakse kätkeytyy paljon muutakin. Yksikään jauhopussi ei pääse hautautumaan kaapin perukoille, kun varustat kaappisi oikein. Pehmeästi ulosliukuvat mekanismit tuovat esimerkiksi sisälaatikon tai piilokulmakaapin sisällön helposti käden ulottuville. Etummaisia tavaroita tarvitse siirtää pois tieltä, kun haluat päästä käsiksi takimmaisiin.

Unique Home -myymälässä on esillä paljon erilaisia mallikalustuksia. Tämän korkean kaapin säilytystilaa maksimoivat sisälaatikot.

Jätelajittelu

Jäteastioille on asiaa monta kertaa päivässä. Niiden määrää ja sijoittelua on siksi syytä miettiä tarkoin jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta kierrätys on arjessa mahdollisimman helppoa ja kaikelle on paikkansa. Miten sinä lajittelet, ja montako jäteastiaa tarvitset keittiöösi, jotta homma toimii? Valikoimiimme kuuluu ulosvedettäviä jätevaunuja eri levyisiin kaappeihin. Vielä lisää toiminnallisuutta keittiöösi tuot sähköisillä avausmekanismeilla. Ne eivät ole enää pelkästään hifistelijöitä varten, vaan selvästi yleistymässä uusissa keittiöissä. Kun kädet ovat likaiset tai täynnä tavaraa, on varsin näppärää saada jätevaunu auki jalan heilautuksella.

Näppärä jätevaunumekanismi avautuu sähköisesti.
Jätevaunumekanismi biojäteastialla Unique Home -keittiössä.

Tilaihmeet

Varsinkin kompaktin kokoisessa kodissa jokainen senttimetri ratkaisee. Siksi toimivassa keittiössä myös nurkat ja kolot ovat hyötykäytössä. Esimerkiksi pyyhkeille, mausteille tai siivousvälineille tarkoitetut vetovaunut sopivat kapeaan alakaappiin. Ne auttavat pitämään tarvikkeet ojennuksessa ja osoittautuvat usein melkoisiksi tilaihmeiksi.

Ulosvedettävä tarvikevaunu saarekkeen alakaapistossa pitää mausteet kätevästi kokin ulottuvilla.

Sinun tottumuksesi sanelevat sen, millaisista ratkaisuista hyödyt omassa keittiössäsi. Kokeneet kalustemyyjämme auttavat suunnittelemaan sinun näköisesti ja kotisi kokoisen kokonaisuuden. Mittatilausratkaisuillamme hyvästelet hukkatilan ja otat kaiken ilon irti käytettävissä olevasta tilasta. Varaa aika suunnittelutapaamiseen numerosta (02) 880 0160!

Vetolaatikot pitävät järjestystä yllä keittiössä.