Skip to main content
ajankohtaistaetusivu

Tervetuloa kotiin! Terveisin, Syksy

keltainen Unique Home -kaappi persoonalliseen makuun

Kuka nauttii syksystä ja koti-illoista? Vuodenaikojen vaihtelussa on oma viehätyksensä, vaikka kesästä luopuminen aina vähän haikealta tuntuukin. Tummenevissa illoissa koti alkaa kiinnostaa taas uudella tavalla, ja arki laittaa tilojen toimivuuden testiin. Joko on aika uusia keittiötä tai laittaa kodin säilytysratkaisut kuntoon? Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kotisi kokoisia kalusteratkaisuja sekä isoihin että pieniin tarpeisiin.

Mittojen mukaan valmistettu tv-taso jatkaa pienen asunnon keittiötä yhtenevillä materiaaleilla.

Jos inspiraatio tuntuu unohtuneen mökkilaiturille tai kesäfestareille, klikkaa Toteutuksiin ja katso, millaisia kalusteratkaisuja olemme muille ideoineet sekä valmistaneet. Olemme lisänneet uusia kuvia ja esittelyjä esimerkiksi Naantalin Asuntomessuille rakentuneen Koti Neulasen kaapistoratkaisuista sekä kompaktin kerrostaloasunnon monitoimikalusteista. Tutustu myös 70-luvun rivitalokodin tunnelmalliseen keittiöön, joka remontin jälkeen suorastaan kutsuu viettämään tunnelmallisia syysiltoja. Saman asunnon kylpytilat uudistimme palvelemaan myös pyykkihuollon tarpeissa.

Alakaapistoissa siniset Fino Feel -ovet ponnahdusmekanismeilla ja yläkaapistoissa Fino Feel pähkinää vedinnupeilla.

Kun haluat toteuttaa omia kalusteunelmiasi, ole yhteydessä meihin joko puhelimitse: (02) 880 0160, sähköpostitse: myynti@uniquehome.fi tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeella. Olet myös tervetullut kiertelemään myymäläämme aukioloaikoinamme, eli arkisin klo 9-17. Ilman ajanvarausta tarjoamme suunnitteluapua mahdollisuuksiemme mukaan, joten isommissa asioissa suosittelemme aina sopimaan tapaamisesta etukäteen.

Ovi auki kodikkaaseen syksyyn!

Työhuoneen sammaleenvihreä kaapisto hyödyntää koko seinämitan. Unique Home -toteutus Naantalin Asuntomessuilla 2022